Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Που μπορεί να οδηγήσει η χειραγώγηση των λαθρομεταναστών;


H λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα έχει δημιουργήσει πλείστα όσα προβλήματα. Όμως, το μεγαλύτερο από αυτά είναι η χειραγώγηση των λαθρομεταναστών, από πολιτικές κοινοβουλευτικές και εξωκοινοβουλευτικές δυνάμεις, από διάφορες ομιχλώδους προσανατολισμού ΜΚΟ και από ξένες μυστικές υπηρεσίες οι οποίες δραστηριοποιούνται ιδιαίτερα στην πρωτεύουσα της χώρας και φυσικά δεν ενδιαφέρονται για την πρόοδο της Ελλάδας.
Αυτή ακριβώς η χειραγώγηση ενός σημαντικότατου αριθμού λαθρομεταναστών πρέπει να απασχολεί όλες τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και φυσικά την ίδια την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, αφού είναι απολύτως βέβαιο πως με χαρακτηριστική άνεση (ας θυμηθούμε λίγο εκείνο το σχισμένο Κοράνι -που δεν ήταν Κοράνι- και το τι έγινε και από ποιούς στηρίχθηκε για να γίνει, για να
καταλάβουμε τι ακριβώς μπορεί να μας συμβεί) οι λαθρομετανάστες γίνονται μάζα και στη συνέχεια πολύ εύκολα μετατρέπονται σε όχλο ικανό για τα χειρότερα... Εάν δεν εστιάσουμε στο φαινόμενο της "χειραγώγησης" των λαθρομεταναστών, δεν θα μπορέσουμε να λύσουμε όχι μόνο το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, αλλά ούτε όλα τα άλλα προβλήματα που έπονται...


Μήνυμα αναγνώστη...

Γεμάτα τα βαγόνια του μετρό, τα τρόλεϊ κλπ κλπ, φέρνουν Πακιστανούς για το συλλαλητήριο
Αυτό το αίσχος που στήριξαν με νύχια και με δόντια ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ και λοιπές "προοδευτικές" δυνάμεις, ας κάνουν τον κόπο να έρθουν σήμερα να το απολαύσουν στο κέντρο της Αθήνας.

Το θέμα δεν είναι πια πόσοι είναι,γιατί είναι πάρα πολλοί.
Το θέμα είναι ποιος ή ποιοι τους χειραγωγούν και το πότε θα τους βάλουν να συγκρουστούν με την ελληνική κοινωνία χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την Χ.Α. και τις επιθέσεις. Αλλά και η Χ.Α να μην υπήρχε πάλι κάτι θα έβρισκαν για να δικαιολογήσουν την στάση τους απέναντι σε μια κοινωνία που δεν έχουν αλλά και ούτε θέλουν να ενσωματωθούν όλοι αυτοί οι ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες.

Όποιος δεν το βλέπει αυτό εθελοτυφλεί και κοιμάται όρθιος.

Ακόμα και τώρα μπορεί να προλάβει τα χειρότερα ο κος Δένδιας.
Όμως αν το αφήσει λίγο ακόμα τα πράγματα έτσι, το σίγουρο είναι πως ούτε ο στρατός δεν θα μπορέσει να σταματήσει το ΧΑΟΣ που είναι το μεγάλο σχέδιο όλων αυτών που δήθεν ενδιαφέρονται για το καλό των μεταναστών.


http://kostasxan.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...