Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Αποκάλυψη βόμβα απο τον ΟΟΣΑ για την κυβέρνηση Παπανδρέου!


Διασυρμός της χώρας απο την έκθεση - βόμβα του ΟΟΣΑ που αποκαλύπτει οτι η κυβέρνηση Παπανδρέου καλύπτει ''πασίγνωστο μεγαλοεπιχειρηματία'' που όπως αναφέρει λειτουργούσε ως πράκτορας θυγατρικής τηςDeutsche Telekom (μαζι με δύο συνεργούς του) λαδώνοντας αξιωματούχους των σκοπίων για να παραδώσουν την εταιρεία τηλεπικοινωνιών τους (αντίστοιχο ΟΤΕ)!

Βαρύτατες ευθύνες ρίχνει και στον υπουργό οικονομικών (Παπακωνσταντίνου) αλλά και στον υπουργό δικαιοσύνης (Καστανίδης), με πραγματικά απίστευτες αποκαλύψεις!

Κύριε Καστανίδη δε νομίζετε ότι πρέπει να μιλήσετε για το θέμα; Έχετε τις ίδιες ευθύνες με τον Παπανδρέου και τον Παπακωνσταντίνου; Η έκθεση λέει ότι η Ελλάδα ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ με τις διεθνείς συνθήκες. Είναι δική σας επιλογή ή άνωθεν εντολή;


Η υπόθεση έφτασε στις Αμερικανικες αρχές οι οποίες ενημέρωσαν επίσημα τον Απρίλη του 2010 την Ελληνική κυβέρνηση καλώντας την να ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση. Και ο Παπανδρέου δεν άνοιξε καν τον φάκελλο!

Αντίθετα την ίδια εποχή, παρέδιδαν τον Ελληνικό ΟΤΕ στην Deutche Telekom για ένα κομμάτι ψωμί!

Δηλαδή οι κυβερνήσεις από τον Απρίλη του 2010 εως σήμερα, καλύπτουν μία σκοτεινή συμμορία, ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ!

Αναμένουμε τις ενέργειες σας κύριε Σαμαρά και κύριε Ρουπακιώτη. Δεν είναι δυνατόν η χώρα να χαρακτηρίζεται ως “παράδεισος για μαύρο χρήμα, διεθνή διαφθορά και δωροδοκία” από τον ΟΟΣΑ και εσείς να το ανέχεστε. Ο φάκελλος είναι στα χέρια σας, οποτε υποχρεούστε να τον ανοίξετε και να μάθει ο λαός σε ποιόν “πασίγνωστο Έλληνα επιχειρηματία” αναφέρεται το κατηγορητήριο.

Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ!!

Διαβάστε ολόκληρη την έκθεση:
ΕΚΘΕΣΗ ΟΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΚΟΠΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...