Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Άσαντ: «Ζούμε σε μία πραγματική κατάσταση εμφυλίου πολέμου»

Ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ δήλωσε σήμερα πως η χώρα του βρίσκεται σε μία πραγματική κατάσταση εμφυλίου πολέμου και δεν εξέπεμψε κανένα μήνυμα χαλάρωσης της στάσης του απέναντι στην λαϊκή εξέγερση, διατάσσοντας τη νεοδιορισμένη κυβέρνηση να προσανατολίσει την πολιτική της στην κατεύθυνση της νίκης.

«Ζούμε σε μία πραγματική κατάσταση εμφυλίου πολέμου απ’ όλες τις πλευρές», τόνισε ο Άσαντ στο υπουργικό συμβούλιο που διόρισε σήμερα. «Όταν είμαστε σε πόλεμο, όλες οι πολιτικές και όλες οι πλευρές και όλοι οι τομείς χρειάζεται να είναι στραμμένοι προς τη νίκη σε αυτόν τον πόλεμο», τόνισε ο ίδιος. Ο Άσαντ καταφέρθηκε περιφρονητικά κατά των χωρών εκείνων που του ζητούν επίμονα να απομακρυνθεί από την εξουσία, τονίζοντας πως η Δύση «παίρνει και ποτέ δεν δίνει και αυτό έχει αποδειχθεί σε κάθε στάδιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...