Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Η Συρία είναι το τελευταίο ανάχωμα πριν έρθει στην Ελλάδα η ισλαμική επανάσταση


Συμπαραστέκεται λέει η Χίλαρυ Κλίντον στην… Τουρκία!
Η γυναίκα που πρωτοστάτησε στην σφαγή των Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου από τους μεταφερόμενους ισλαμοφασίστες, εκπαιδευμένους στα σύνορα Πακιστάν – Αφγανιστάν. Τον εφιαλτικό στρατό άβουλων δολοφόνων που κατασκευάστηκε με δικαιολογία την Σοβιετική εισβολή στο Αφγανιστάν και έκτοτε είναι η βάση επιβολής της παγκόσμιας ανελευθερίας. Από το Αφγανιστάν στη Βοσνία, στο Κοσσυφοπέδιο, στην Λιβύη, την Αίγυπτο και τώρα την Συρία.

Και η Ελλάδα;
Στην Ελλάδα μετά το 2005 όπου και έγινε το χτύπημα στους πυρήνες Πακιστανών σε συνεργασία με την Αμερική του Μπους, υπάρχει πάλι ένα ανεξέλεγκτο μωσαϊκό από πυρήνες εν υπνώσει, ντόπιους “συνεργάτες”, μεταφερόμενους ουτσεκάδες που έρχονται πάντα από τα Σκόπια, αλλά και δεκάδες χιλιάδες βορειοαφρικανούς που ήλθαν τράνζιτ με την ευγενική χορηγία της Τουρκίας.

Ναι, οι “επαναστάτες” ήλθαν με επιδοτούμενες πτήσεις τσάρτερ μέσω Τουρκίας, αφού προηγήθηκε η κατάργηση της βίζας, και έχουν ακροβολιστεί σε διάσπαρτα μέρη στην Ελλάδα.

Το παζλ συμπληρώνουν οι Λίβυοι πληρωμένοι δολοφόνοι που έρχονται εδώ επιδοτούμενοι από το …Κατάρ για να “θεραπευτούν”. Τι σύμπτωση, οι ισλαμοφασίστες που σφάζουν στην Συρία, είναι και αυτοί επιδοτούμενοι από το Κατάρ.

Οι πρόβες ήδη έχουν γίνει, σε μία χώρα που ο λαός της ψήφισε Σημιτη μετά τα Ίμια.
Ξαναψήφισε Σημίτη μετά τους βομβαρδισμούς της Σερβίας.

Ψήφισε Παπανδρέου μετά το ολοκαύτωμα της Ελλάδας (2007 – 2009), τον Δεκέμβρη του ’08 και την πρόβα ισλαμικής εξέγερσης τον Μάη του ’09.

Είναι δεδομένο ότι με τα κρίματα που έχουμε στον λαιμό μας, θα δυσκολευτούμε πολύ να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να ζούμε σε αυτά τα ιερά χώματα.

Μην αμφιβάλλετε ότι εάν πέσει η Συρία, επόμενος στόχος της “επανάστασης” θα είναι η Ελλάδα.

Θα τα δείτε αναλυτικότερα στην αναφορά υπερδύναμης για τον σχεδιασμό της επίθεσης της Τουρκίας κατά της Ελλάδας.
Ναι, υπάρχει και πρόκειται πολύ σύντομα να δημοσιευτεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...