Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Παραμύθι τα 130 δισ. του Μνημονίου. Ανατριχιαστικές και αλλεπάλληλες οι αποκαλύψεις απο την Γερμανία




Στην Ελληνική Κρατική Τηλεόραση σήμερα το πρωί 28/03/2012 αποκαλύφθηκε η σκευωρία ενάντια της Ελλάδος από τα Γερμανικά Στρατεύματα κατοχής.


Εικοσιτέσσερις ώρες μετά τις αποκαλύψεις της Ανγκελα Μέρκαλ και του κ.κ. Σοϊμπλε ότι δεν διανοήθηκε ποτέ η Ευρωπαϊκή Ένωση να μας επιτρέψει να αποχωρήσουμε από το Ευρώ, διότι αυτό θα σήμαινε αφενός ενδεχόμενη σωτηρία της Ελλάδος, αλλά αφετέρου και μια οικονομική καταστροφή της Ευρωζώνης με αρχικές ζημιές για την Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα 1 τρισ. (δηλαδή ότι τα περί αποχώρησης από το Ευρώ ήταν ένας προσυνεννοημένος και φθηνός εκβιασμός σε βάρος των πολιτών από τους πολιτικούς του).


Τώρα έρχονται τα Ρεπορτάζ της Γερμανικής κρατικής Τηλεόρασης να μας ανακοινώσουν ότι εκχωρήσαμε την Δημόσια περιουσία της χώρας, τα κυριαρχικά μας δικαιώματα όχι για 130 δισ. όπως αναφέρουν, αλλά… για 15,2 δισ. Τα υπόλοιπα αφορούν Εγγυήσεις και μόνο!!! Αυτό είναι και το Νόημα της δημιουργίας του Ειδικού Λογαριασμού στην Τράπεζα της Ελλάδος για την κατάθεση των σχετικών ποσών.


Δείτε το σχετικό Βίντεο και απολαύστε την χαρά των Γερμανών με το όνομα Ελλάδα, την οποία τους χάρισαν οι προδότες της χώρας μας.


Amynias

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...