Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Ψηφοφορία στο CNN για την στάση της Ευρώπης απέναντι στην Ελλάδα


Σημαντική ψηφοφορία για την χώρα μας, διεξάγεται στο CNN, όπου καλούνται οι επισκέπτες του γνωστού ειδησεογραφικού δικτύου να καταθέσουν την άποψή τους στο κρίσιμο για εμάς τους Έλληνες ερώτημα:

Είναι πολύ σκληρή η Ευρώπη απέναντι στην Ελλάδα;

Ας μπούμε όλοι για να ψηφίσουμε. Να στείλουμε το μήνυμα της καταδίκης της χώρας μας από ένα λόμπι πολιτικών και οικονομικών ευρωπαϊκών συντελεστών, που αποφάσισαν να καταστρέψουν μία χώρα, προκειμένου να αποκομίσουν οι ίδιοι πολιτικά και οικονομικά οφέλη.

Ο κόσμος πρέπει να μάθει πως η Ελλάδα δεν κατοικείται από σατανάδες (γνωστή και δοκιμασμένη τακτική ψυχολογικής προετοιμασίας των πληθυσμών, όταν σκηνοθετείται ο εκμηδενισμός ενός κράτους και ενός λαού), αλλά από ανθρώπους που εξαπατήθηκαν από ένα στυγνό πολιτικό αδηφάγο καθεστώς ανίκανων πολιτικών.

Ψηφίζουμε όλοι Yes. Ψηφίζουμε για να φωνάξουμε το δίκιο μας, την ύπαρξή μας.

Μην αγνοήσετε το μήνυμα αυτό. Ήδη στην Ευρώπη οι πολιτικές εξουσίες (ελέω και του Γιώργου Παπανδρέου που κατασυκοφάντησε την πατρίδα μας αλλά και όλους τους Έλληνες) έχουν περάσει το μήνυμα πως είμαστε υπάνθρωποι, κηφήνες, απατεώνες, που ζούμε από τον ιδρώτα των Ευρωπαίων.

Την ψηφοφορία θα την βρείτε στο κάτω δεξί μέρος της ιστοσελίδας του CNN 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...