Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Η τουρκικές μυστικές υπηρεσίες εμπλέκονται στο σχέδιο δολοφονίας του Πούτιν;

Ένας από τους συλληφθέντες, ομολόγησε ότι η ομάδα των ισλαμιστών επίδοξων δολοφόνων έφθασε στην Ουκρανία μέσω Ενωμένων Αραβικών Εμιράτων και Τουρκίας!
Ποιος ο ρόλος του ισλαμιστή διοικητή της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών Χακάν Φιντάν; 
Διαβάζουμε σχετικά: Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες απέτρεψαν σχέδιο δολοφονίας του Πούτιν Απόπειρα δολοφονίας του Βλαντιμίρ Πούτιν, η οποία θα σημειωνόταν μετά τις προεδρικές εκλογές της 4ης Μαρτίου απέτρεψαν οι ρωσικές και ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες, σύμφωνα με όσα μετέδωσε σήμερα η ρωσική, κρατική τηλεόραση.


Οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες αποκάλυψαν τη συνωμοσία αυτή ύστερα από έκρηξη μέσα σε ένα διαμέρισμα στην Οδησσό της νότιας Ουκρανίας κατά την οποία ένας άνθρωπος σκοτώθηκε.

Δύο ακόμη άτομα συνελήφθησαν και βεβαίωσαν, σύμφωνα με το Pervyi Kanal, το Πρώτο Κανάλι της δημόσιας ρωσικής τηλεόρασης, ότι εργάζονταν για τον ισλαμιστή ηγέτη Ντίκου Ουμάνοφ, σφοδρό πολέμιο του Κρεμλίνου.
Ένας από τους ύποπτους που συνελήφθησαν, ο Ιλβι Πιανζίν, ο οποίος κατά τα φαινόμενα ανακρίνεται στα γραφεία της ουκρανικής αστυνομίας, είπε ότι η οργάνωση είχε φθάσει στην Ουκρανία από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μέσω Τουρκίας.
Σύμφωνα με αυτόν, η οργάνωση θα εκπαιδευόταν στην Ουκρανία στην παρασκευή βομβιστικών μηχανισμών πριν πραγματοποιήσει επιθέσεις στη Ρωσία και τελειώσει η αποστολή της με μια απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν.
Ο εκπρόσωπος του Πούτιν, ο Ντίμτρι Πεσκόφ, επιβεβαίωσε την πληροφορία αλλά αρνήθηκε να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...