Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Nα ποιοί ήταν οι πνευματικοί ταγοί, οι προοδευτικοί, οι πασοκοσοσιαλιστές που καπέλωναν την ενημέρωση επί δεκαετίες!


Έχει και εκπομπή στην ΕΡΤ, όπως αρκετά άλλα λαμόγια και δημοσιογράφοι του "κουτιού" και της συμφοράς!
Διαβάζουμε από τα ΝΕΑ: Συνελήφθη για χρέη προς το Δημόσιο ο Σεραφείμ Φυντανίδης
Στο αυτόφωρο θα οδηγηθεί την Τετάρτη ο δημοσιογράφος Σεραφείμ Φυντανίδης, ο οποίος συνελήφθη για οφειλές προς το Δημόσιο από μη καταβολή ΦΠΑ. Σε βάρος του κ. Φυντανίδη ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα ποινική δίωξη πλημμεληματικού βαθμού, καθώς το αρχικό χρέος προς την ΔΟΥ Ψυχικού ήταν περίπου 55.000 ευρώ και με τις προσαυξήσεις έφτασε τις 135.000 ευρώ.

Ο 75χρονος δημοσιογράφος ήταν, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ομόρρυθμος εταίρος εταιρείας που ασχολείται με θέματα επικοινωνίας.
Το ύψος των οφειλών του ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 135.989,14 ευρώ, όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.
Ο κατηγορούμενος θα παραμείνει κρατούμενος και θα δικαστεί την Τετάρτη.



http://infognomonpolitics.blogspot.com

Σημείωση: Παραθέτω απόσπασμα από την χθεσινή δημοσίευση: 

Πολυνομοσχέδιο διαπλοκής και διευκολύνσεων



"Στο άρθρο 3, χαρακτηριστικά, επιβραβεύεται η φοροδιαφυγή! Η κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου παραγράφοντας ακόμη και το σύνολο των προστίμων που είχαν επιβάλει οι έλεγχοι στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα ατιμωρησίας σε όσους αρνούνται να πληρώσουν. Προβλέπεται συγκεκριμένα στο άρθρο με τίτλο «επείγουσες ρυθμίσεις για την είσπραξη ληξιπρόθεσμων οφειλών» πως «ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο καθώς και υπέρ τρίτων, βεβαιωμένες στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΔΟΥ) ή στα τελωνεία του κράτους, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (ΚΕΔΕ) ρυθμίζονται και καταβάλλονται… εφάπαξ με απαλλαγή κατά ποσοστό 100% από τις κατά ΚΕΔΕ προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής», κοκ. Ο νομοθέτης μάλιστα εισηγείται μία κλίμακα παραγραφών που μειώνεται ανάλογα με τις δόσεις. Δηλαδή όσες περισσότερες δόσεις επιλέξει ο «πελάτης» τόσο μικρότερη είναι σε ποσοστό η παραγραφή των προστίμων…"

ΤΙ ΣΎΜΠΤΩΣΗ....  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...