Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Οδηγοί του ΕΘΕΛ οι άνδρες του πολυσυζητημένου βίντεο....

Το γνωστό παρακρατικό indymedia έβγαλε ως είδηση πως ομάδες αναρχικών επιτέθηκαν σε ....φασίστες!
Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ίσχυε...καθώς η ομάδα που είχε δεχτεί την επίθεση ήταν κάποιοι οδηγοί της ΕΘΕΛ και κάποιοι πολίτες που το μόνο που είχαν κάνει ήταν να έχουν 2 Ελληνικες σημαίες!!!
(δείτε και εδώ το γράφαμε από εχθες http://www.greekalert.com/2011/06/blog-post_6380.html )


δείτε την φωτογραφία αυτή 


και τώρα δείτε και αυτή



τι βλέπετε; 
να βοηθήσουμε....είναι ο ίδιος άνθρωπος με μοναδική διαφορά πως δεν φορά μπλούζα και έχει μπαταρισμένο το κεφάλι


τατουαζ...παντελόνι...κομποσκοίνι...


το τι είχε συμβεί μπορεί να το δει κανείς άνετα εδώ 
http://ethel-sinadelfos.blogspot.com/2011/06/alter.html

φυσικά κανείς δεν έκανε τον κόπο να ψάξει να δει τι πραγματικά έγινε
και έτσι κυκλοφόρησε ένα βίντεο που μάλλον θα είναι η τροφή των ΜΜΕ για δύο ημέρες ώστε να μην ασχοληθεί κανείς με το ότι ψηφίστηκε το ξεπούλημα της χώρας!!!


Υ.Σ Επειδή Μετά Χριστό κάποιοι ψάχνουν να βρουν προβοκάτορες...για να μην κουράζονται....ας έψαχναν στην διαδρομη που έκαναν από το Μουσείο μέχρι το Συνταγμα το μπλοκ των Αναρχικών...απείρακτοι και ανενόχλητοι....

Αν το κράτος και η αστυνομία δεν ήθελαν επεισόδια...είχαν τον χρόνο (περίπου μια-δύο ώρες) και τον τόπο (ενάμιση με δύο χιλιόμετρα η απόσταση Μουσείο- Σύνταγμα) για να τους ελέγξουν και να μην τους επιτρέψουν να κάνουν μπάχαλο τα πάντα.


Αν οι αγανακτισμένοι (μαζί και εμείς) δεν ήθελαν να επιτρέψουν να γίνουν τα πάντα λίμπα...τότε θα πρέπει να είχαμε φροντίσει όλοι να μην γίνει... και φυσικά δεν θα έπρεπε να είχαμε επιτρέψει στα γνωστά στέκια και μεταναστοσχολεία να προετοιμάζουν το έδαφος για έκτροπα κάτω από την ανοχή-δημοκρατία μας εδώ και 30 ημέρες...

http://www.greekalert.com

Κι όμως υπήρχε και υπάρχει δεύτερο σχέδιο (plan B). – Τι κρύβει ο εφαρμοστικός νόμος για την επαναγορά δημοσίου χρέους.


Κι όμως υπήρχε και υπάρχει δεύτερο σχέδιο (plan B). Το ξέρουν όλοι, το παραδέχθηκε και ο υπουργός οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του στη Βουλή, αμέσως πριν την ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο. Αλλά η διαφορά, είπε ο υπουργός, είναι ότι το σχέδιο θα αφορά άλλους και όχι την Ελλάδα. Επί της ουσίας; Καμιά απολύτως διαφορά. Τα δάνεια δίνονται για να εξοφληθούν οι δανειστές. Με τον εφαρμοστικό νόμο αυτό γίνεται εντελώς ξεκάθαρο, αφού δημιουργείται Ανώνυμη Εταιρία στα πρότυπα της ανατολικογερμανικής «Τρόϊχαντ», στην οποία θα περιέλθει η ιδιωτική περιουσία του δημοσίου και περιουσιακά στοιχεία από δημόσιες εταιρίες που ανήκουν 100% στο δημόσιο ή σε νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου (ΝΠΔΔ).
Μη εισηγμένες επιχειρήσεις και ακίνητη περιουσία λοιπόν, θα περιέλθει στην εταιρία αυτή. Είναι ένα ταμείο, ένα fund που ονομάζεται ταμείο αξιοποίησης ιδιωτικής περιουσίας του δημοσίου (υπάρχει διαφορά μεταξύ δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας του δημοσίου, όπου η δεύτερη μπορεί να είναι π.χ. κτίρια ή ακίνητα, αλλά όχι για παράδειγμα το κτίριο της Βουλής κλπ). Αυτά σε θεωρητικό επίπεδο, μία και προβλέπεται να πουληθούν περιουσιακά στοιχεία νπδδ ενώ και η δανειακή σύμβαση που υπεγράφη πέρυσι μαζί με το μνημόνιο, έτσι κι αλλιώς τα έχει υποθηκεύσει όλα προς εξόφληση των δανειστών.
Αλλά για να ολοκληρωθεί αυτό, έρχεται ο νέος εφαρμοστικός νόμος που καθορίζει ότι θα πουληθούν. Αυτό αναφέρεται ήδη από τη δεύτερη παράγραφο του πρώτο άρθρου του εφαρμοστικού νόμου, σύμφωνα με την οποία «το προϊόν αξιοποίησης χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την αποπληρωμή του δημοσίου χρέους της χώρας, σύμφωνα με όσα ορίζονται στην παράγραφο 17 του επόμενου άρθρου». Τα έσοδα του fund λοιπόν κατευθύνονται στην εξόφληση των δανειστών…
Μάλιστα στο fund περιέρχονται και τα ρευστά διαθέσιμα και ταμεία των εταιριών που θα υπαχθούν σε αυτό, ενώ η παράγραφος 17 του δεύτερου άρθρου που εξειδικεύει, αναφέρει ότι στα έσοδά του θα περιλαμβάνονται και τα μερίσματα και οι εισπράξεις των ετειριών αυτών ή ακινήτων.
Ειδικότερα η παράγραφος 17 του δεύτερου άρθρου του εφαρμοστικού αναφέρει ότι «έσοδα του ταμείου είναι»:
*Το τίμημα από την αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων που μεταβιβάζονται και περιέρχονται σ’ αυτό.
*Οι τόκοι, τα μερίσματα και οι κάθε είδους αποδόσεις των παραπάνω περιουσιακών στοιχείων και των χρηματικών διαθεσίμων του. *Επιχορηγήσεις από το Δημόσιο, ανάλογα με το πρόγραμμα αξιοποίησης και τις ανάγκες του.
* Έσοδα από κάθε άλλη νόμιμη αιτία»…
Το ταμείο, θα μπορεί να εκδίδει ομόλογα και να δανείζεται. Αν και θα έχει την δική του περιουσία, τα ομολογαικά δάνειά του θα μπορούν να παίρνουν την εγγύηση του δημοσίου και θα εξομοιώνονται με ομόλογα του δημοσίου, με απόφαση του υπουργού Οικονομικών. Με τα χρήματα που θα συγκεντρώνει υπάρχει πρόβλεψη να μπορεί να επαναγοράζει ομόλογα του ελληνικού δημοσίου, σε μία προσπάθεια προφανώς να τα αγοράσει φθηνότερα από την ονομαστική αξίας τους, αφού ήδη είναι «σκοτωμένα» στην αγορά, όπου με τιμές κάτω του 50% της ονομαστικής τους αξίας, τιμολογούνται τα ελληνικά ομόλογα.
Μόνο που εδώ, ισχύουν δύο τινά:
Πρώτον, το νέο χρέος, αυτό που θα δημιουργεί δανειζόμενο το ταμείο, έχει την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου και άμεση πρόσβαση στην περιουσία του fund. Ενώ τα ελληνικά ομόλογα που έχουν οι δανειστές, δεν παρέχουν εγγύηση, υπάγονται κατά κανόνα στο ελληνικό δίκαιο και θεωρητικά η Ελλάδα θα μπορούσε να διαπραγματευθεί την μερική και όχι πλήρη εξόφλησή τους, πράγμα που γνωρίζουμε όμως ότι δεν έκανε σε καμιά χρονική φάση μέχρι τώρα.
Δεύτερον, η επαναγορά των ομολόγων θα μπορεί να γίνει συντεταγμένα μέσω του fund που δημιουργείται με απαίτηση των δανειστών και ουσιαστικά θα το ελέγχουν ελέγχοντας και την επαναγορά ομολόγων, τόσο μέσω των συμβάσεων και νόμων που έχουν δεσμεύσει τη χώρα, όσο και διοικητικά αφού προβλέπεται επταμελής επιτροπή (Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων) που θα το ελέγχει και τα τρία από τα επτά πρόσωπα θα τα τοποθετήσει η τρόϊκα, με βάση τον εφαρμοστικό νόμο.
Η διοίκηση του fund δεν θα παίρνει καμιά απόφαση, χωρίς την γνωμοδότηση του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων. Αλλά έτσι το ελληνικό δημόσιο, χάνει και τη δυνατότητα να ελέγξει την διαδικασία της επαναγοράς του χρέους, αφού αυτή θα γίνεται μέσω του fund..
Τα καταστατικά των εταιριών που θα περιέρχονται στο fund θα μπορούν να αλλάζουν. Πιθανόν αυτό να διευκολύνει πώληση ή ρευστοποίηση περιουσιακών στοιχείων τους, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για εταιρίες που δεν πωλούνται ή ρευστοποιούνται, να κλείνουν. Πράγμα που σημαίνει ότι το fund μπορεί να δεχθεί και πολύ χαμηλά τιμήματα για πώλησή τους , όπως έχει γίνει παλαιότερα και στο εξωτερικό.

Η αποκάλυψη Χατζηνικολάου (δείτε όλο το βίντεο) και ένα ερώτημα προς την (όποια) ήγεσία: ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ;;


Ή οι εικονιζόμενοι είναι “Οδηγοί της ΕΘΕΛ;”
Η μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία του Νίκου Χατζηνικολάου με τους κουκουλοφόρους που μπαίνουν στη βουλή, μας έκανε να ερευνήσουμε το θέμα λίγο παραπάνω. Σε αυτό βοήθησε πολύ η Νέμεσις και τα παιδιά του ΝΑΡ που τράβηξαν ολόκληρο το βίντεο. Δείτε το λοιπόν και εμείς θα θέσουμε ένα απλό ερώτημα: Είδαμε όλοι πρόσφατα τις ασκήσεις στο Κιλκίς με την μονάδα αντιμετώπισης αστικών ταραχών. Αυτοί οι κουκουλοφόροι που φαίνονται στο βίντεο από το 5.11 να μπαίνουν στη βουλή έχουν κάποια σχέση με το επίλεκτο αυτό σώμα;
Η ΗΤΑΝ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΜΕ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ;
Ή είναι “οδηγοί της ΕΘΕΛ όπως ακούσαμε λίγο πριν στο Κόντρα από κάποιον που υποστήριξε ότι τους ήξερε; Στα χέρια μας είναι λοιπόν δύο αντικρουόμενες μαρτυρίες που είμαστε υποχρεωμένοι να τις παραθέσουμε.
Κάντε την έρευνα σας και σεις κύριε Χατζηνικολάου αφού την αρχίσατε. Εσείς δε της (όποιας) ηγεσίας, εκπαιδεύστε τους επιλέκτους να μην ομιλούν όταν επιχειρούν. Ακόμα και σε παλιούς φίλους. Γενική η συμβουλή.

Τα εύσημα σε ΝΑΡ και Νέμεση για το βίντεο, εννοείται ότι ο συλληφθείς πρέπει να αφεθεί άμεσα ελεύθερος. Θα ρωτούσαμε “γιατί συνέλαβαν τον παπού και όχι τους κουκουλοφόρους” αλλά φαίνεται ότι μάθαμε την απάντηση.

http://olympia.gr




ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παραθέτουμε και το σχετικό βίντεο των ασκήσεων


Τα ΜΑΤ του Στρατού σε δράση. Βίντεο από την άσκηση στο Κιλκίς!

Aυτοί είναι νόμοι κ. Βενιζέλο και κ. Παπανδρέου….

 
Δείτε δυο χαρακτηριστικά σημεία αυτού του νόμου.
Προσέξτε τι δεν αποτελεί αντικείμενο ιδιωτικοποίησης:
Law of Georgia on State Property Privatization
Δεν πωλούνται: 
Ορυκτοί, υδάτινοι πόροι, τα χωρικά ύδατα, η υφαλοκρηπίδα, οικονομικές ζώνες κλπ
Δεν πωλούνται επίσης: 
Γραμμές μεταφοράς υψηλής τάσης, λιμάνια, σιδηροδρομικοί σταθμοί και αεροδρόμια εθνικού ενδιαφέροντος, υδροηλεκτρικά έργα, το ηλεκτρομαγνητικό φάσμα, δίκτυο και εγκαταστάσεις ύδρευσης κλπ.
Διαβάστε τώρα, τι δεν μπορεί να κάνει ο αγοραστής όταν αγοράσει κρατική περιουσία:
Αναδιοργάνωση και εκκαθάριση της επιχείρησης, Αλλαγή του προσωπικού, μείωση και αύξηση του αριθμού του προσωπικού, Πώληση, ανταλλαγή, ενοικίαση, μίσθωση ή υποθήκης των περιουσιακών στοιχείων κλπ
Πέστε μας τώρα κ. Βενιζέλο τι από όλα τα πιο πάνω ισχύει στον προς ψήφιση, δικό μας εφαρμοστικό νόμο ;
Είναι δυνατόν η Γεωργία μια σαφώς πιο φτωχή από εμάς χώρα, να έχει έναν απλό νόμο που προστατεύει τα εθνικά συμφέροντα της χώρας και τα συμφέροντα των εργαζομένων ;
Και κάτι τελευταίο πότε ΘΑ φέρετε για ψήφιση στην Βουλή, εκείνον τον περίφημο περί μη πώλησης δημόσιας γης, που τώρα ΠΩΛΕΙΤΑΙ ;;

ΩΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΑΤ. ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...ΑΥΤΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ

Ματατζής χτυπάει στο κεφάλι διαδηλωτή την ώρα που αυτός τον παρακαλάει να μην τον χτυπήσει.

Το βίντεο δείχνει την τραγωδία που ζουν όσοι είναι ενάντια στο καθεστώς Παπανδρέου και θέλουν να διαμαρτυρηθούν.Την τραγωδία του Ελληνικού λαού από μια νέα μορφή ΧΟΥΝΤΑΣ...Της ΧΟΥΝΤΑΣ των Σοσια-ληστών....και των δυνάμεων καταστολής..

Και κρατήστε αυτό στην άκρη του μυαλού σας...Τέτοιας μορφής χούντα που έρχεται δεν θα την έχει ξαναζήσει ποτέ ο Ελληνικός λαός από το 1821 και μετά...



Ακόμα και σε εργαζόμενους διαδηλωτές με Ελληνικές σημαίες δεν έχουν κανένα ενδοιασμό..να τους τσακίσουν...τα όργανα των ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΩΝ...Δείτε το βίντεο και αν μπορεί κάποιος ας μας πει τι ακριβώς έκανε αυτό το παιδί και κάποιος ανεγκέφαλος των ΜΑΤ του επιτέθηκε και του άνοιξε το κεφάλι... 



Bίντεο σοκ με επίθεση της ΔΕΛΤΑ στις ταβέρνες και στα καφέ στο Μοναστηράκι ! 


Έφοδος της ομάδας ΔΕΛΤΑ στο Μοναστηράκι by Matsomenos


eglimatikotita.gr 

Ξεκινάμε Ανένδοτο αγώνα κατά της χούντας Παπανδρέου


Κανένα έλεος στους πωλητές της πατρίδας μας. Κανένα…
http://kostasxan.blogspot.com.
Μετά και την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος, που εξασφαλίζει την μακροπρόθεσμη υποδούλωση της χώρας, έπεσαν οι μάσκες. Ξεκαθάρισε το τοπίο και ξεχώρισε η ήρα από το σιτάρι. Ο κάθε κατεργάρης στην πάγκο του (βλ. βουλευτές, υπουργούς και παράκεντρα εξουσίας), αντιμέτωπος με τις ευθύνες του απέναντι στους πολίτες.
Η στάση και η θέληση των Ελλήνων βουλευτών ήταν απολύτως σαφής και οριζοντίως και καθέτως αντίθετη στον ενταφιασμό της χώρας από μία συμμορία ανήθικων πολιτικών, που προτίμησαν να υποκύψουν σε εκβιασμούς (τι «έγραψε» άραγε το βαλιτσάκι της ΕΥΠ, πέρα από τους ποδοσφαιρικούς παράγοντες;) και να καταδικάσουν έναν ολόκληρο λαό στην ανέχεια και την μετατροπή της χώρας σε μπανανία και χώρο διάθεσης των πάντων, στο όνομα της αποπληρωμής ενός χρέους που ποτέ δεν ερευνήθηκε, ποτέ δεν γνωστοποιήθηκε και για το οποίο ποτέ δεν ρωτήθηκε ο καλοπληρωτής λαός εάν επιθυμεί να το πληρώσει…
Από σήμερα, οι Έλληνες πολίτες γνωρίζουν πως η χώρα τους κυβερνάται από μία πολιτική – οικονομική δικτατορία, πως οι αποφάσεις για το παρόν και το μέλλον παίρνονται αλλού και τέλος, πως οι πολίτες μετατρέπονται σε απλούς αριθμούς που θα ελέγχονται στατιστικά…!
Από σήμερα, υποχρέωση του κάθε Έλληνα είναι να αντιδράσει και να ρίξει την χούντα του Παπανδρέου, να οδηγήσει στην Δικαιοσύνη και στο εδώλιο του κατηγορουμένου όλους όσους συμμετείχαν στην πώληση της πατρίδας μας, της Ελλάδας.
Η χούντα Παπανδρέου θα γνωρίσει την τραγικότητα της μοίρας που επεφύλαξε για την Ελλάδα. Και δεν θα υπάρχουν αιτιολογικά, κανένα, και για όσους συνείργησαν για την στήριξη και παράνομη παραμονή της στην εξουσία (βλ. αξιωματικούς της Αστυνομίας, άνδρες των ΜΑΤ, δικαστές και δημ. Υπαλλήλους που θα τρέξουν να προσεταιρισθούν στο καθεστώς Παπανδρέου). Οποιαδήποτε μελλοντική δήλωση των υπευθύνων πως δεν γνώριζαν, πως τους κορόιδεψαν, πως δεν ήξεραν… δεν θα αποτελεί δικαιολογία για το χάος στο οποίο ρίχνουν την χώρα…
Η τιμωρία του λαού θα είναι σκληρή και παραδειγματική απέναντι σε όσους τόλμησαν να τον μετατρέψουν σε εμπόρευμα προς πώληση στα παζάρια του διεθνισμού προς όφελος των τραπεζιτών. Από δω και στο εξής θα καταγράφονται συμπεριφορές και πρόσωπα, που ενέργησαν ή θα ενεργούν ενάντια στα συμφέροντα των πολιτών.
Κανένα έλεος στους πωλητές της πατρίδας μας. Κανένα…

Όχι δακρυγόνα αλλά ασφυξιογόνα.. Απορώ πως είμαι ζωντανός. Ξύλο σε όλους ο Γουρουνοστρατός του ΧΙΤΛΕΡ

anti-ntp.blogspot.com
ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΕΘΆΝΩ..
Θα σας πω την δικιά μου εμπειρία και μετά θα ακολουθήσουν των συνεργατών  αλλά και των αναγνωστών.
Όχι δεν κάνω πλάκα.. Όποιος ήταν σήμερα στο σύνταγμα ξέρει τι εννοώ. Ξεκίνησα στις 12 πήγα και αγόρασα μια μάσκα από γνωστή αλυσίδα μεγαλοκαταστημάτων, ειδική για τα ασφυξιογόνα. Συνάντησα τους φίλους μου και συνεργάτες μου. Μερικοί από εμάς κρατούσαμε φωτογραφική μηχανή και είμασταν ντυμένοι με τρόπο που να μην μοιάζουμε με τους – ασφαλίτες-indymediaδες…
Το σύνταγμα αγνώριστο σαν να έμπαινες σε θάλαμο αερίων ή νυχτερινό κέντρο που είναι έχει μηχανήματα καπνού και δεν μπορείς να δεις τον διπλανό σου. Αμέσως τα μάτια μου έτσουξαν. Εβγαλα λίγο την μάσκα για να μιλήσω στο κινητό και δεν μπορούσαν να ανασάνω έβηχα ασταμάτητα.. Αμέσως πήγαμε με τα παιδία στον πάνω μέρος μπροστά στην βουλή. Είδαμε πολύ κόσμο και χαρήκαμε. Παρότι δεν είμαστε αναρχικοί ή αντιεξουσιαστές ή κομμουνιστές ή οτιδήποτε άλλο. Σήμερα θα πούμε την άληθεια και απο σήμερα ταΜΑΤ θα τα αποκαλούμε Γουρουνοστρατός του ΧΙΤΛΕΡ. 
Ξαφνικά χωρίς να υπάρχει αφορμή το πλήθος των αγανακτισμένων, χωρίς να έχει δώσει καμία αφορμή δέκτηκε βομβαρδισμό όχι απο δακρυγόνα… αλλά απο ΑΣΦΥΞΙΟΓΌΝΑ! ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ; Α-σ-φ-υ-ξ-ι-ο-γ-ό-ν-α.  Θα σας το περιγράψω για να καταλάβετε. Δεν  νιώθεις απλά μια δυσφορία αλλά μια αδυναμία άντλησης οξυγόνου. Καίνε τα ρουθούνια σου, δεν μπορείς να αντλήσεις οξυγόνο, αυτό που αντλείς, καίει τα πνευμόνια σου. Σε πιάνει πανικός νομίζεις θα πεθάνεις τρέχεις, ταυτόχρονα σε σπρώχνει ο Γουρουνοστρατός του ΧΙΤΛΕΡ παρότι βλέπει οτι υποφέρεις… Σε πιάνει πόνος στο στήθος και νομίζεις οτι ζεις τις τελευταίες σου στιγμές. Αυτό είναι γεγονός. Όποιος το αρνείται να κατέβει στο σύνταγμα να το δει. Γύρω μου πανικός τρέχουν όλοι να βρουν μια διέξοδο  Γουρουνοστρατός του ΧΙΤΛΕΡ βαράει ανεξέλεγκτα. Έτσι μας απόθησαν προς την σταδίου. Ευτυχώς το πλήθος αλληλοβοηθούνταν με μάλλοξ, μάσκες και διάφορα φάρμακα για τα ασφιξιογόνα. Κατεβήκαμε στην είσοδο του μετρό. Τα ίδια και εκεί χημικά παντού έκατσα 10 λεπτά και μέτρησα τουλάχιστον 4 άτομα να πηγαίνουν με φορείο προς  στο ιατροί του ΜΕΤΡΟ.  Όποιος είχε άσθμα και δεν είχε μάσκα.. την είχε πατήσει. Το σύνταγμα σήμερα θύμιζε ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2008. ΤΑ ΜΑΤ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ από τον παπουτσή όπως αργότερα μάθαμε. Αυτό συνέβη  αρκετές φορές, έσπαγε η πλατεία απο τα δακρυγόνα και επανερχόταν σε 10 λεπτά. Κάποιοι από εμάς έπειτα απο 2-3ις ώρες καταφύγαμε στο Μοναστηράκι καθώς είχαμε σοβαρά αναπτευστικά προβλήματα.. δεν αντέχαμε άλλο. Στο μοναστηράκι καθήσαμε στον μπαιρακτάρη, Ο κόσμος εκεί έπινε καφέ χαλάρά τα πράγματα πουθενά κουκουλοφόροι πουθενά  Γουρουνοστρατός του ΧΙΤΛΕΡ πουθενά ταραξίες. Οπ… καλώς τα παιδιά λέω απο μέσα μου. Ομάδας δίας ή (δέλτα δεν είμαι σίγουρος) μηχανόβιοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους ακριβώς στο σημείο που κάτσαμε στον Μπαιρακτάρι ¨Ενας απο τους αστυνομικούς προσέκρουσε σε σαρντινιέρα και σαβουριάστηκε. Η αστυνομία νομίζοντας προφανώς οτι κάποιος είχε επιτεθεί στον αστυνόμο, άρχισε να χτυπάει ανεξαρτήτου ηλικίας ή φύλου όλους του πολίτες, συμπεριλαμβανομένου και εμάς που τρώγαμε. Νέοι και γέροι προσπαθούσαν να ξεφύγουν στα γύρω στενά καθώς η κατάστηση ξέφυγε…
Στην Ξενοφώντος και Φιλλελήνων άνθρωποι που κρατούσαν το φαγητό στο χέρι τρώγαν ξύλο! Το αντιλαμβάνεστε αυτό; Χωρίς κανένα λόγο να ξαφνικά η ομάδα δέλτα έδερνε τους πολίτες. Έλεος είναι ανεγκέφαλοι; Αναρωτήθηκα που μας οδηγούν σε εμφύλιο; Για πρώτη φορά ήθελα να πετάξω πέτρα σε αστυνομικό. Ήθελα να γίνω κουκουλοφόρος, δεν είχα ξαναδεί τέτοιες εικόνες.

Φωτό – ντοκουμέντο από τα ληγμένα χημικά (CNN)

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Νεκρή η Ελληνική Δικαιοσύνη απέναντι στην κυβερνητική βία και αυθαιρεσία



Αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα θα έπρεπε να έχουν κατεβάσει στους δρόμους όλους τους Εισαγγελείς, οι οποίοι θα συνελάμβαναν και θα προφυλάκιζαν άμεσα τους άνδρες των ΜΑΤ…

Φυσικά, αν υπήρχε Δικαιοσύνη και λειτουργοί της που νιώθουν πως η πρώτιστη οφειλή τους προς την χώρα, είναι η προστασία των πολιτών από κάθε παρανομία, ακόμη και αν αυτή η παρανομία εκπορεύεται από την κυβέρνηση και εκτελείται από δημοσίους υπαλλήλους εντεταλμένους εκτελεστές…

Εάν υπήρχε Δικαιοσύνη, στην χώρα που μόλις γεννήθηκε μία χούντα, θα έπρεπε να καταγγείλει άμεσα στα διεθνή μέσα την επιβολή της τρομοκρατίας που συμβαίνει εις βάρος αθώων πολιτών…

Εάν υπήρχε Δικαιοσύνη σε αυτή την πατρίδα, οι δικαστές θα είχαν ήδη ξεσηκωθεί και θα είχαν υποβάλει μαζικά τις παραιτήσεις τους στις πολιτικές αρχές, καταγγέλλοντας ταυτόχρονα πως η Δικαιοσύνη δεν μπορεί να υπηρετεί χαμερπή όντα και φασίστες… παρά μόνο την αλήθεια, το δίκαιο και να υπερασπίζεται πάντα τους πολίτες απέναντι σε οποιαδήποτε αυθαιρεσία γίνεται εις βάρος τους…

Εάν υπήρχε Δικαιοσύνη, αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην πλατεία Συντάγματος, θα καταγραφόντουσαν και θα μεταφέρονταν στα Διεθνή Δικαστήρια, τοποθετώντας έτσι την χούντα του Παπανδρέου προ των τραγικών της ευθυνών…

Εάν υπήρχε Δικαιοσύνη, αυτή η χώρα δεν θα είχε φτάσει στο τραγικό σημείο που σήμερα βρίσκεται…

Εάν υπήρχε Δικαιοσύνη δεν θα είχαμε μετατραπεί από χώρα σε χώρο, ούτε από πολίτες σε στατιστικούς αριθμούς…

Εάν υπήρχε Δικαιοσύνη, η Δημοκρατία θα έλαμπε και δεν θα απειλούνταν ποτέ από φασίζουσες συμπεριφορές, από χούντες και μικρούς δικτατορίσκους όπως ο Γιώργος Παπανδρέου και η παρέα του...

To βίντεο που θα μιλάει όλη η Ελλάδα για την επόμενη εβδομάδα Κουκουλοφόροι ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

Κουκουλοφόροι ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΟΔΙΑ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ




http://anti-ntp.blogspot.com

Οι φασίστες του ΠΑΣΟΚ κάνουν επίδειξη δύναμης για να διαλύσουν κάθε αντίδραση!



Το κατοχικό καθεστώς μετά την υπερψήφιση του ξεπουλήματος της χώρας αποφάσισε να κάνει επίδειξη ισχύος και να γεμίσει με χημικά όλους τους Έλληνες πολίτες που διαμαρτύρονται.
Στόχος τους δεν είναι να διαλύσουν κουκουλοφόρους. Αυτοί πια απροκάλυπτα φαίνεται ποιον εξυπηρετούν. Τα ΜΑΤ τους κοιτάζουν να καταστρέφουν και δεν αντιδρούν. Σκοπός τους είναι να χτυπηθεί αλύπητα το κίνημα της πλατείας, να φοβηθούν όλοι οι οικογενειάρχες που κατέβαιναν στο Σύνταγμα και διαδήλωναν χωρίς να τους ελέγχει το καθεστώς. Δεν θέλουν να ξαναδούν 500.000 Έλληνες να παραμερίζουν τις διαφορές τους και να τους αντιστέκονται…
Χτυπάνε ανθρώπους όχι μόνο στο Σύνταγμα αλλά και σε όλο το κέντρο. Καταγγελίες που έγιναν στα δελτία ειδήσεων αναφέρουν ότι δυνάμεις της αστυνομίας έριξαν χημικά και απείλησαν ανθρώπους που έτρωγαν στον Μπαϊρακτάρη στο Μοναστηράκι και δεν είχαν πάρει μέρος στις πορείες και τις διαδηλώσεις. Πετούν συνεχώς χημικά στην είσοδο του σταθμού του Μετρό στο Σύνταγμα ενώ ξέρουν ότι εκεί έχει στηθεί πρόχειρο ιατρείο για να περιποιηθεί τους εκατοντάδες τραυματίες.
Αυτό που επιχειρούν σήμερα είναι να δημιουργήσουν τον ίδιο φόβο στους Έλληνες που δημιούργησαν τον Μάιο του 2010 που έκαψαν ζωντανούς τρεις ανθρώπους κι ένα έμβρυο παγώνοντας τις αντιδράσεις της ελληνικής κοινωνίας για ένα χρόνο.
Το φασιστικό καθεστώς που κυβερνά την Ελλάδα θέλει να συνθλίψει κάθε αντίσταση των ελεύθερων πολιτών, να ξεπουλήσει την χώρα και να υποθηκεύσει το αίμα και τον ιδρώτα των μελλοντικών γεννεών στους δανειστές μας.
Αυτό που ζούμε είναι η προδοσία της χώρας από μια φασιστική κυβέρνηση που ελέγχεται από αλλού.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΚΑΜΠΤΕΣΤΕ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!!

Κωδικός «Να τελειώνουμε με την πλατεία!» – Πώς μετέτρεψαν το Σύνταγμα σε Βαγδάτη.




Υπερβολική χρήση χημικών, πρωτοφανής για τα ελληνικά χρονικά, ανεξέλεγκτη και ωμή βία σε βάρος απλών πολιτών και προκλητική ανοχή σε κουκουλοφόρους και ταραξίες… Είναι τα τρία στοιχεία που συνθέτουν το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ., που φέρει τον κωδικό «Τελειώστε την πλατεία» και έχει μετατρέψει το σύνταγμα σε Βαγδάτη, διασύροντας τη χώρα μας σε ολόκληρο τον κόσμο.
35 ημέρες μετά τις κινητοποιήσεις των Αγανακτισμένων και τα ηχηρά μηνύματα που έστελνε το «κίνημα της πλατείας Συντάγματος», έκαναν την πολιτική ηγεσία του τόπου να πάρει την απόφαση να δώσει τη χαριστική βολή στους ειρηνικά διαμαρτυρόμενους πολίτες. Αυτό άλλωστε δείχνει η αλλαγή, κατά 180 μοίρες, στη στάση της Αστυνομίας, που από διακριτικός «επόπτης» των πραγμάτων, μεταβλήθηκε σε επιθετικό καταστολέα, με τη χρήση μάλιστα νέων όπλων.
«Οι εντολές ήταν σαφείς… Η ιστορία με τη ρήψη χημικών και δακρυγόνων είναι μεγάλη» λέει στο protothema.gr μάχιμος αστυνομικός που γνωρίζει το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ των τελευταίων δύο ημερών και προσθέτει: «Το Σύνταγμα έπρεπε να αδειάσει από τους διαδηλωτές και αυτό έπρεπε να γίνει με κάθε τρόπο».
 
Βέβαια, πολλά ερωτήματα προκαλεί και η στάση κάποιων αστυνομικών των ΜΑΤ που, ξεπερνώντας κάθε όριο, πετούν πέτρες κατά διαδηλωτών, ψεκάζουν με χημικά πολίτες στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα, χτυπώντας ακόμη και γυναίκες χωρίς λόγο και αφορμή.
Η αρχή των επεισοδίων και η εντολή για να αδειάσει η πλατεία
Οι εντολές που πήραν οι αστυνομικοί των ΜΑΤ για τη σημερινή συγκέντρωση ήταν τελείως διαφορετικές από αυτές των προηγούμενων ημερών. Μηδενική ανοχή, άμεση χρήση δακρυγόνων και ξύλο, έτσι ώστε να διασπάζονται οι πυρήνες που ενδεχομένως μπορούν να προκαλέσουν επεισόδια. Έτσι, όταν στη 1.30 το μεσημέρι κάποιοι περίεργοι νεαροί με κουκούλες στο κεφάλι εμφανίστηκαν στη λεωφόρο Αμαλίας, το… πάρτι ξεκίνησε!
Για τρεις ολόκληρες ώρες και ενώ μέσα στο Κοινοβούλιο, βρισκόταν σε εξέλιξη η ψηφοφορία του μεσοπρόθεσμου σχεδίου, οι πολίτες δεν μπορούσαν να πλησιάσουν στην περιοχή του Συντάγματος, καθώς διεξάγονταν οδομαχίες και πετροπόλεμος μεταξύ ανδρών των ΜΑΤ και κουκουλοφόρων.
Μια εικόνα που θύμιζε θέατρο παραλόγου, αφού οι αστυνομικοί έδειχναν να «παίζουν» με τους κουκουλοφόρους μέχρι τις 4.30 το απόγευμα, όπου πήραν εντολή να αδειάσουν το Σύνταγμα. Διμοιρίες των ΜΑΤ κύκλωσαν την πλατεία, διώχνοντας τους πολίτες προς τα γύρω στενά, χρησιμοποιώντας χημικά και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, ενώ δεν επέτρεπαν σε κανέναν να πλησιάζει τόσο στη λεωφόρο Αμαλίας όσο και την πλατεία Συντάγματος.
Από τις 6.30 και μετά, τα πράγματα άρχισαν να ηρεμούν και οι τόνοι να πέφτουν… Αξίζει δε να τονιστεί πως σήμερα περισσότεροι από 3.000 αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών μετείχαν στην επιχείρηση «Καθαρίστε την πλατεία».

ΑΘΗΝΑ 29.06.2011 - 1ο ΕΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ



Η φωτογραφία αυτή με τα μάτια του τσολιά δακρυσμένα από τα χημικά και τα όσα βλέπει γύρω του έχει κάνει το γύρο του κόσμου.
Σημαδιακή , συμβολική και συγκλονιστική αποτύπωση της πραγματικότητας. Εκφράζει την ντροπή και την οργή όλων μας.
Αυτός , έστω και συμβολικά παραμένει στο πόστο του, οι άλλοι , οι περισσότεροι μέσα στην Βουλή , μοιραίοι , φτηνοί , επίορκοι ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ .
ΑΕΡΑ !
ΑΘΗΝΑ 29/06/2011
¨ΝΤΑΝΤΟΝ¨
Δημοσίευση: Greekx
Το βρήκα εδώ & εδώ

Αυτοί Ψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο! 155 Ηροστρατοι + 5 Πιλάτοι!

netakias.wordpress.com
Διαδόστε την λίστα!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΕΔΩ (link A .  link B )
Δεν πρέπει να ξεχάσουμε! Δεν πρέπει να συγχωρήσουμε!
Βρείτε τον ΠΑΣΟΚο της γειτονιά σας και πείτε του την γνώμη σας, στείλτε του ευχαριστήριο email, μόνο αυτό φοβούνται!
ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!
ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!
ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!

 AYTOI ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ!

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

  1. Ραγκούσης Νικολάου Ιωάννης ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ragousis@pasok.gr
  2. Παναρίτη Ιωάννου Ελένη (Έλενα) ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ http://www.prosperityunbound.com
  3. Μόσιαλος Αρχοντή Ηλίας ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ http://www2.lse.ac.uk/LSEHealthAndSocialCare/LSEHealth/whosWho/profiles/eamossialos@lseacuk.aspx
  4. Τσόκλη Κωνσταντίνου Μαρία Γλυκερία (Μάγια) ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ http://www.mayatsoclis.gr
  5. Γερουλάνος Μαρίνου Παύλος ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/c108a135-0b26-4189-a797-7431fd708bf4
  6. Σκανδαλίδης Γεωργίου Κωνσταντίνος Α’ ΑΘΗΝΩΝ kskan@pasok.gr
  7. Διαμαντοπούλου Δημητρίου ‘Αννα Α’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.diamantopoulou.gr
  8. Παπουτσής Δημητρίου Χρήστος Α’ ΑΘΗΝΩΝ papoutsi@otenet.gr
  9. Αλευράς Γεωργίου Αθανάσιος (Νάσος) Α’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.alevras.gr
  10. Τσούρας Αγγέλου Αθανάσιος Α’ ΑΘΗΝΩΝ atsouras@otenet.gr
  11. Κουβέλης Σταύρου Σπυρίδων Α’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.spyroskouvelis.gr
  12. Οικονόμου Σπυρίδωνα Παντελής Α’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.poikonomou.gr
  13. Ζούνη Λάμπρου Παναγιώτα (Πέμη) Α’ ΑΘΗΝΩΝ pemizouni@gmail.com
  14. Λοβέρδος Νικολάου Ανδρέας Β’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.loverdos.gr
  15. Χρυσοχοϊδης Βασιλείου Μιχαήλ Β’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.chrisochoidis.gr
  16. Κατσέλη Πελοπίδα Λουκία-Ταρσίτσα (Λούκα) Β’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.loukakatseli.gr
  17. Κακλαμάνης Χρήστου Απόστολος Β’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.apkaklamanis.gr
  18. Αποστολάκη Γεωργίου Ελένη-Μαρία (Μιλένα) Β’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.apostolakimilena.gr
  19. Ανδρουλάκης Γρηγορίου Δημήτριος (Μίμης) Β’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.mimis.gr
  20. Ξενογιαννακοπούλου Διονυσίου Μαρία – Ελίζα (Μαριλίζα) Β’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.xenogiannakopoulou.gr
  21. Ευθυμίου Δημητρίου Πέτρος Β’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.petrosefthymiou.gr
  22. Παπανδρέου Ανδρέα Βασιλική (Βάσω) Β’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.vpapandreou.gr/
  23. Χυτήρης Γερασίμου Τηλέμαχος Β’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.hitiris.gr
  24. Κουτρουμάνης Σπυρίδωνος Γεώργιος Β’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.koutroumanis.gr
  25. Νταλάρα Γεωργίου Άννα Β’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.annadalara.gr
  26. Γείτονας Ιωάννη Κωνσταντίνος Β’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.gitonas.gr
  27. Παπαϊωάννου Ηλία Μιλτιάδης Β’ ΑΘΗΝΩΝ papmilt@otenet.gr, mpapaioannou@parliament.gr
  28. Βούρος Στεφάνου Ιωάννης Β’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.giannisvouros.gr
  29. Χαραλαμπόπουλος Ιωάννη Γεώργιος-Ερνέστος Β’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.haralabopoulos.gr
  30. Πρωτόπαπας Ιωάννη Χρήστος Β’ ΑΘΗΝΩΝ polxprot@otenet.gr
  31. Μίχος Σπυρίδωνος Λάμπρος Β’ ΑΘΗΝΩΝ labmichos@gmail.com
  32. Μωραϊτης Χρήστου Αθανάσιος (Θάνος) ΑΙΤΩΛ/AΚΑΡΝΑΝΙΑΣ http://www.moraitisthanos.gr
  33. Μακρυπίδης Διονυσίου Ανδρέας ΑΙΤΩΛ/AΚΑΡΝΑΝΙΑΣ makrypidis@makrypidis.gr
  34. Γιαννακά Δημητρίου Σοφία ΑΙΤΩΛ/AΚΑΡΝΑΝΙΑΣ http://www.giannaka.gr
  35. Μανιάτης Αναστασίου Ιωάννης ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ http://www.maniatisy.gr/
  36. Ρέππας Παναγιώτη Δημήτριος ΑΡΚΑΔΙΑΣ http://www.dimitrisreppas.gr
  37. Κωνσταντινόπουλος Κωνσταντίνου Οδυσσέας ΑΡΚΑΔΙΑΣ http://www.odysseasnet.gr
  38. Τσιρώνης Μιχαήλ Δημήτριος ΑΡΤΗΣ http://www.dtsironis.gr
  39. Στασινός Σωτηρίου Παύλος ΑΡΤΗΣ p.stasinos@parliament.gr
  40. Παπανδρέου Ανδρέα Γιώργος ΑΤΤΙΚΗΣ (υπόλοιπο) gpapandreou@parliament.gr
  41. Χριστοφιλοπούλου συζ. Δημητρίου Παρασκευή (Εύη) ΑΤΤΙΚΗΣ (υπόλοιπο) http://www.christofilopoulou.gr
  42. Πάγκαλος Γεωργίου Θεόδωρος ΑΤΤΙΚΗΣ (υπόλοιπο) http://www.pangalos.gr
  43. Ασπραδάκης Μιχαήλ Παντελεήμων (Παντελής) ΑΤΤΙΚΗΣ (υπόλοιπο) http://www.aspradakis.gr
  44. Βρεττός Σπυρίδωνος Κωνσταντίνος (Ντίνος) ΑΤΤΙΚΗΣ (υπόλοιπο) http://www.dinosvrettos.gr/
  45. Κατσιφάρας Ιωάννη Απόστολος ΑΧΑΪΑΣ http://www.katsifaras.gr
  46. Σπηλιόπουλος Γεωργίου Κωνσταντίνος ΑΧΑΪΑΣ http://www.kspiliopoulos.gr
  47. Παπαδόπουλος Ιωάννη Αθανάσιος ΑΧΑΪΑΣ http://www.athanpapadopoulos.gr
  48. Τριανταφυλλόπουλος Θεοδώρου Ανδρέας ΑΧΑΪΑΣ http://www.triantafillopoulos.gr/
  49. Τόγιας Ιωάννη Βασίλειος ΒΟΙΩΤΙΑΣ togias@parliament.gr
  50. Τσόνογλου -Βυλλιώτη Παράσχου Βασιλική ΒΟΙΩΤΙΑΣ tsonoglou@hotmail.com
  51. Αγάτσα Αριστείδη Αριάδνη ΒΟΙΩΤΙΑΣ http://www.ariaagatsa.gr
  52. Χαντάβας Αριστοτέλη Αθανάσιος ΓΡΕΒΕΝΩΝ http://www.chantavas.gr
  53. Αηδόνης Ευαγγέλου Χρήστος ΔΡΑΜΑΣ xristos@aidonis.gr
  54. Κεφαλίδου Δημητρίου Χαρούλα (Χαρά) ΔΡΑΜΑΣ x.kefalidou@parliament.gr
  55. Κρεμαστινός Θωμά Δημήτριος ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ kremastinos@parliament.gr, kremastinos@gmail.com
  56. Νικητιάδης Νικολάου Γεώργιος ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ nikitiades@parliament.gr
  57. Ζωίδης Ηλία Νικόλαος ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ http://www.nikos-zoidis.gr
  58. Κουσουρνάς Γεωργίου Ευστάθιος ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ http://vo.pasok.gr/kousournas
  59. Ντόλιος Πασχάλη Γεώργιος ΕΒΡΟΥ gntolios@parliament.gr
  60. Ρενταρή – Τέντε Νικολάου Όλγα ΕΒΡΟΥ http://olgarentari.wordpress.com/
  61. Τσιαούση Παναγιώτη Ελένη ΕΒΡΟΥ http://www.tsiaousieleni.gr/
  62. Περλεπέ – Σηφουνάκη Αγγέλου Αικατερίνη ΕΥΒΟΙΑΣ http://www.perlepe.gr
  63. Κεδίκογλου Άγγελου Συμεών ΕΥΒΟΙΑΣ http://www.symeonkedikoglou.gr
  64. Καρανίκας Δημητρίου Ηλίας ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ http://www.karanikasilias.gr
  65. Βαρβαρίγος Αντωνίου Δημήτριος ΖΑΚΥΝΘΟΥ zak@parliament.gr , ppab@otenet.gr
  66. Κατρίνης Ιωάννη Μιχαήλ ΗΛΕΙΑΣ http://www.katrinis.gr
  67. Κουτσούκος Δημητρίου Γιάννης ΗΛΕΙΑΣ j.koutsoukos@parliament.gr
  68. Αντωνακόπουλος Γεωργίου Παναγιώτης ΗΛΕΙΑΣ antonakopoulostakis@gmail.com
  69. Δημητρουλόπουλος Πανταζή Παναγιώτης (Τάκης) ΗΛΕΙΑΣ http://vo.pasok.gr/takisdimitroulopoulos
  70. Σιδηρόπουλος Γεωργίου Αναστάσιος ΗΜΑΘΙΑΣ
  71. Γικόνογλου Μόσχου Αθανάσιος ΗΜΑΘΙΑΣ
  72. Τόλκας Χαραλάμπους Άγγελος ΗΜΑΘΙΑΣ info@tolkas.gr
  73. Κεγκέρογλου Αλεξάνδρου Βασίλειος ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ http://www.kegeroglou.gr
  74. Αρναουτάκης Φωκίωνος Σταύρος ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ http://www.arnaoutakis.gr
  75. Παρασύρης Γεωργίου Φραγκίσκος ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ http://www.fparasiris.gr
  76. Στρατάκης Σοφοκλή Εμμανουήλ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ http://www.mstratakis.gr/
  77. Σκραφνάκη Γρηγορίου Μαρία ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ info@mskrafnaki.gr
  78. Κατσούρας Σπυρίδωνα Χρήστος ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ http://www.katsouras.gr
  79. Βενιζέλος Βασιλείου Ευάγγελος Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ http://www.evenizelos.gr
  80. Καστανίδης Γεωργίου Χαράλαμπος Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ http://www.kastanidisharis.gr
  81. Αράπογλου Ανέστη Χρυσή Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ chrysaar@otenet.gr
  82. Μαγκριώτης Αστερίου Ιωάννης Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ http://www.magriotis.blogspot.com
  83. Καϊλή Aλεξάνδρου Ευδοξία-Εύα Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ http://www.evakaili.gr
  84. Βούγιας Αλεξάνδρου Σπυρίδων Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ http://www.vougias.gr
  85. Ρομπόπουλος Αποστόλου Θωμάς Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ http://www.thomasrobopoulos.gr
  86. Γερανίδης Θεοδώρου Βασίλειος Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ geranidis@parliament.gr, geranidi@athserv.otenet.gr
  87. Αρβανιτίδης Πέτρου Γεώργιος Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ http://www.garvanitidis.gr
  88. Παντούλας Χρήστου Μιχαήλ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ pandoulas@parliament.gr
  89. Αργύρης Ιωάννη Ευάγγελος ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ http://www.eargiris.gr
  90. Οικονόμου Σωκράτη Αθανάσιος ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ http://www.thanasisoikonomou.gr
  91. Τιμοσίδης Ιωάννη Μιχαήλ ΚΑΒΑΛΑΣ http://www.timosidis.gr
  92. Παπουτσής Πασχάλη Δημήτριος ΚΑΒΑΛΑΣ http://www.dpapoutsis.gr
  93. Εμινίδης Κωνσταντίνου Σάββας ΚΑΒΑΛΑΣ http://vo.pasok.gr/savvaseminidis/
  94. Ρόβλιας Χρήστου Κωνσταντίνος ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ http://www.rovlias.gr
  95. Σαλαγιάννης Βασιλείου Νικόλαος ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ http://www.Salagiannis.gr
  96. Θεοχάρη Αριστοτέλη Μαρία ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ mtheoxar@otenet.gr
  97. Πετσάλνικος Ιωάννη Φίλιππος ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ http://www.petsalnikos.gr
  98. Γκερέκου Ιωάννη Αγγελική (‘Αντζελα) ΚΕΡΚΥΡΑΣ http://www.gerekou.gr
  99. Μοσχόπουλος Αγαθαγγέλου Σπυρίδωνας ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
  100. Φλωρίδης Διαμαντή Γεώργιος ΚΙΛΚΙΣ http://www.floridis.gr
  101. Παραστατίδης Σωκράτη Θεόδωρος ΚΙΛΚΙΣ th.parastatidis@parliament.gr
  102. Κουκουλόπουλος Δημητρίου Παρασκευάς ΚΟΖΑΝΗΣ http://www.koukoulopoulos.gr
  103. Αθανασιάδης Θεοδώρου Αλέξανδρος ΚΟΖΑΝΗΣ athan8@otenet.gr
  104. Βλατής Νικολάου Ιωάννης ΚΟΖΑΝΗΣ http://www.vlatis.gr
  105. Μπεγλίτης Ανδρέα Παναγιώτης ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ http://www.beglitis.gr
  106. Φαρμάκη-Γκέκη Γεωργίου Αικατερίνη ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ http://www.kfarmaki.gr
  107. Μανωλάκης Χρήστου Άγγελος ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ http://www.manolakis.gr
  108. Ρήγας Θεοφάνη Παναγιώτης ΚΥΚΛΑΔΩΝ http://www.prigas.gr
  109. Παπαμανώλης Νικολάου Γεώργιος ΚΥΚΛΑΔΩΝ
  110. Γρηγοράκος Γεωργίου Λεωνίδας ΛΑΚΩΝΙΑΣ http://www.grigorakos.gr
  111. ‘Εξαρχος Θεοδώρου Βασίλειος ΛΑΡΙΣΗΣ http://vo.pasok.gr/eksarxos
  112. Σαχινίδης Δημητρίου Φίλιππος ΛΑΡΙΣΗΣ philippos@sachinidis.gr
  113. Νασιώκας Παναγιώτη Έκτορας ΛΑΡΙΣΗΣ http://www.nasiokas.gr
  114. Καρχιμάκης Ελευθερίου Μιχαήλ ΛΑΣΙΘΙΟΥ http://www.karximakis.gr
  115. Σηφουνάκης Οδυσσέα Νικόλαος ΛΕΣΒΟΥ http://www.sifounakis.gr
  116. Μαργέλης Νικολάου Σπυροπάνος ΛΕΥΚΑΔΟΣ smargelis@parliament.gr margelis@otenet.gr
  117. Καρτάλης Ιωάννη Κωνσταντίνος ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ grafeio1@kkartalis.gr
  118. Ζήση Αθανασίου Ροδούλα ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ zisi@parliament.gr , rodzissi@otenet.gr
  119. Κουσελάς Ηλία Δημήτριος ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ http://kouselas.parliament.gr
  120. Γιαννακοπούλου Ιωάννη Κωνσταντίνα (Νάντια) ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ http://www.nadiagiannakopoulou.gr
  121. Βουδούρης Γεωργίου Οδυσσέας ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ http://www.odysseas-voudouris.gr
  122. Μάντατζη Μουχάμερ Τσετίν ΞΑΝΘΗΣ mantatzi@parliament.gr , mantatzi.tsetin@gmail.com
  123. Ξυνίδης Γεωργίου Σωκράτης ΞΑΝΘΗΣ s.xinidis@gmail.com , s.xynidis@parliament.gr
  124. Καρύδης Μιχαήλ Δημήτριος Α’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ http://www.karydis.com.gr
  125. Μπεντενιώτης Ανάργυρου Εμμανουήλ Α’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ mpenteniotis@parliament.gr
  126. Νιώτης Δημητρίου Γρηγόριος Β’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ niotis@ath.forthnet.gr , niotis@parliament.gr
  127. Λιντζέρης Γεωργίου Δημήτριος Β’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ http://www.lintzeris.gr/
  128. Διαμαντίδης Δημητρίου Ιωάννης Β’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ http://www.gdiamantidis.gr/
  129. Τζάκρη Εμμανουήλ Θεοδώρα ΠΕΛΛΗΣ http://www.tzakri.gr
  130. Θεοδωρίδης Ιωάννη Ηλίας ΠΕΛΛΗΣ ilias_theodoridis@hotmail.com
  131. Γιουματζίδης Μελετίου Βασίλειος ΠΕΛΛΗΣ vasgiouma@gmail.com
  132. Αμοιρίδης Παναγιώτη Ιωάννης ΠΙΕΡΙΑΣ www.g-amoiridis.gr
  133. Παπαγεωργίου Ανδρέα Αθανάσιος ΠΙΕΡΙΑΣ http://www.thpapageorgiou.gr
  134. Μίχου Κωνσταντίνου Μαρία ΠΙΕΡΙΑΣ http://www.mariamixou.gr
  135. Όθωνας Όθωνα Εμμανουήλ ΡΕΘΥΜΝΗΣ http://www.m-othonas.gr
  136. Χατζή Οσμάν Ραήφ Αχμέτ ΡΟΔΟΠΗΣ ahmet.haciosman@gmail.com
  137. Πεταλωτής Στυλιανού Γεώργιος ΡΟΔΟΠΗΣ stigeo@otenet.gr , giorgos_petalotis@parliament.gr
  138. Βαρδίκος Χαραλάμπους Πυθαγόρας ΣΑΜΟΥ www.pvardikos.gr
  139. Μπόλαρης Ηλία Μάρκος ΣΕΡΡΩΝ http://www.bolaris.gr
  140. Κουτμερίδης Θεοδώρου Ευστάθιος ΣΕΡΡΩΝ http://www.koutmeridis.gr
  141. Τζελέπης Γεωργίου Μιχαήλ ΣΕΡΡΩΝ http://www.tzelepis.net
  142. Χάϊδος Ιωάννη Χρήστος ΤΡΙΚΑΛΩΝ http://www.chaidos.gr
  143. Μαγκούφης Ευθυμίου Χρήστος ΤΡΙΚΑΛΩΝ ch.magoufis@parliament.gr
  144. Μερεντίτη Δημητρίου Αθανασία (Σούλα) ΤΡΙΚΑΛΩΝ http://www.merentiti.gr
  145. Τσώνης Αθανασίου Νικόλαος ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ http://nikostsonis.blogspot.com
  146. Αντωνίου Νικολάου Αντωνία (Τόνια) ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ http://www.toniaantoniou.gr
  147. Μπατζελή Γεωργίου Αικατερίνη ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ http://www.kbatzeli.gr
  148. Παπαθανάση Κωνσταντίνου Αφροδίτη ΦΩΚΙΔΟΣ afropapathanasi@yahoo.gr , papathanasi@parliament.gr
  149. Δριβελέγκας Κωνσταντίνου Ιωάννης ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ gdriv10@otenet.gr
  150. Λαφαζάνης Γεωργίου Αργύριος ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ http://argirislafazanis.blogspot.com/
  151. Δαμιανάκης Νικολάου Ευτύχιος ΧΑΝΙΩΝ edamianakis@otenet.gr
  152. Σκουλάκης Γεωργίου Εμμανουήλ ΧΑΝΙΩΝ http://skoulakis.blogspot.com
  153. Βαλυράκης Ιωαν. Ιωσήφ ΧΑΝΙΩΝ http://www.valirakis.gr
  154. Τσουρή Στεφάνου Ελπίδα ΧΙΟΥ http://www.tsouri.gr

ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ (διεγράφη)

  1. Ελισάβετ (Έλσα) Δημητρίου Παπαδημητρίου. ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΡΟΝ (ηθελαν αν πουν ναι, αλλά…)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (Τηλ: (+30) 210 9000000 Fax: (+30) 210 9000100)
  1. Ντόρα Μπακογιάννη.
  2. Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
  3. Λευτέρης Αυγενάκης.
  4. Κώστας Κιλτίδης.
  5. Γιώργος Κοντογιάννης.
netakias.wordpress.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...