Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Η «Παγκόσμια Κυβέρνηση» του Ροκφέλλερ προχωρεί

Του Δημήτρη Κωνσταντάρα 
Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2011, του Αγίου Νικολάου και μέσα σε λίγες ώρες, δυο διεθνείς «Οίκοι»,  οι Standard & Poors και Fitch χτύπησαν την αξιολόγηση 15 ευρωπαικών χωρών . Με τις διαδοχικές επιθετικές ανακοινώσεις τους αγνόησαν την οργή των ευρωπαίων ηγετών. Έτσι, σχεδόν αιφνιδίως – διότι ΣΙΓΟΥΡΑ υπήρχαν …
κάποιοι που το ΄ξεραν-  βρέθηκε στο απόγειο της η ευρωπαική κρίση χρέους και πλέον κινδυνεύουν πια άμεσα οι οικονομίες σε Γερμανία-Αυστρία-Φινλανδία-Ολλανδία ενώ σε επίπεδα ρεκόρ «πέταξαν» τα spreads των ευρωπαικών χωρών.


Διάφοροι «διεθνείς αναλυτές» - ενδεχομένως συνεργάτες ή και άτυποι υπάλληλοι των «Οίκων Αξιολόγησης- άρχισαν να μιλούν για διάλυση της ευρωζώνης μέσα στο 2012. Χαμός. Πανικός. Μαύρες πλερέζες!!! Και το πιο «χοντρό»;  Η Standard and Poor’s  έθεσε σε ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ  για πιθανή υποβάθμιση (CreditWatch) τη « μακροπρόθεσμη πιστοληπτική αξιολόγηση «ΑΑΑ» του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF)!!!

Εν ολίγοις για  δυο Διεθνείς, ιδιωτικούς Οίκους Αξιολόγησης, ουσιαστικά δεν υπάρχει πλέον  Ευρωπαική Οικονομία διότι …έτσι λένε αυτοί. ΕΚΤΟΣ…εκτός κι αν όλες οι χώρες ανεξάρτητα αλλά και η Ευρωζώνη και η Ευρωπαική Ένωση κάνουν αυτά που θέλουν οι «Οίκοι».

Moody's;,  Standard & Poor's, Fitch…τι είναι αυτά; Ποιοι είναι αυτοί; Τι επιδιώκουν αν όχι τη βαθμιαία υλοποίηση του περίφημου «Σχεδίου Ροκφέλλερ» για τη δημιουργία μιας Παγκόσμιας Οικονομικής Κυβέρνησης που με την αποδεδειγμένη -και γνωστή άλλωστε - στήριξη των παγκόσμιων Μ.Μ.Ε. , θα σχεδιάζει και θα επιβάλει στις «κυβερνήσεις» εντολές εκτέλεσης.


Κάτι που πιθανώς  δεν μάθατε :  Το καλοκαίρι , άρχισε έρευνα εις βάρος τριών «αναλυτών» του Standard & Poor's, ενός των Moody's και των νομικών εκπροσώπων των δυο εταιριών, στην Ιταλία. Όπως γράφτηκε τον Αύγουστο, η οικονομική αστυνομία πραγματοποίησε εφόδους για εντοπισμό και κατάσχεση εγγράφων των οίκων αξιολόγησης στη Ρώμη. Ο ειδικός αναλυτής των Μoody's κατηγορήθηκε για "χειραγώγηση της αγοράς", διότι, "στις 15 Μαΐου, ενώ οι συναλλαγές στις χρηματαγορές βρίσκονταν εν εξελίξει, διέδωσε, ψευδή, εν μέρει, στοιχεία, για την αντοχή του ιταλικού τραπεζικού και οικονομικού συστήματος". Οι τρεις αναλυτές της Standard & Poor's κατηγορούνται για "χειραγώγηση της αγοράς" και για "κατάχρηση μη ευρέως γνωστών στοιχείων", σε τρεις εκθέσεις του καλοκαιριού. Δεν ξέρω τι απέγινε. Αλλά οι Ιταλοί τους «τσαντίσανε». Και οι διεθνείς «Οίκοι» αντέδρασαν καθυστερημένα αλλά απόλυτα ελεγχόμενα και υπολογισμένα. Δεν ισχυρίζομαι ότι ξέρω τι πρόκειται να συμβεί. Έχω όμως κάποιες…υποψίες. Καλά θα κάνετε να έχετε κι εσείς.

Σχόλιο TaXalia: Μα αγαπητέ κε Κωνσταντάρα, μόνοι μας ζητήσαμε  Παγκόσμια Διακυβέρνηση!

Δείτε τον τέως πρωθυπουργό της Ελλάδος να το ζητάει με πάθος!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...