Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ,ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΔΟΚΙΜΟΣ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ!!!


Το αξιοθαύμαστο σθένος και κουράγιο του δόκιμου υπαστυνόμου Γιάννη Πελίδη, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο με μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα να χάσει τα κάτω άκρα του. Η τραγωδία διπλή για τον άτυχο αστυνομικό, καθώς πρόκειται για πρωταθλητή στο άλμα επί κοντώ, ο οποίος μάλιστα, είχε υπερβεί το όριο συμμετοχής και είχε ενταχθεί στην ολυμπιακή ομάδα που θα ταξιδέψει του χρόνου το καλοκαίρι στο Λονδίνο
για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αυτό όμως που μας περιγράφεται μ' έκδηλη συγκίνηση και θαυμασμό από στελέχη της ηγεσίας της Αστυνομίας που τον επισκέφτηκαν για να τον ενθαρρύνουν, αλλά έφυγαν έχοντας πάρει μαθήματα ζωής από τον υπέροχο αυτό άνθρωπο, είναι πέρα από κάθε φαντασία.

Κάθε επισκέπτη τον υποδέχεται μ' ένα πλατύ χαμόγελο κι αντί για μοιρολατρικούς θρήνους και οιμωγές, μιλά για την.........
ομορφιά της ζωής και τ' απρόοπτα που κρύβει, αλλά ο καθένας είναι επιβεβλημένο να τ' αντιπαλέψει.

Στο ίδιο μήκος και οι συγγενείς του, αρκετοί από τους οποίους έχουν έρθει από την ιδιαίτερη πατρίδα του τις Σέρρες, που συμμετέχουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης των περίπου 200.000 ευρώ που απαιτούνται για τη μετάβαση στη Σουηδία και τη τοποθέτηση των τεχνητών μελών.

Το εξίσου εντυπωσιακό είναι ότι κάθε ώρα και στιγμή βρίσκονται κι εναλλάσσονται στο πλευρό του από τουλάχιστον 8 συμφοιτητές του Σχολή, με τους οποίους μοιράζεται τον ενθουσιασμό για ζωή και τη διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά.
Θερμά συγχαρητήρια. Αποτελείτε όλοι μαζί φωτεινό παράδειγμα κι εξαίρεση σ' ένα περιβάλλον με αμυδρές αναλαμπές ελπίδας.



ΠΗΓΗ : eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...