Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Ο Ιερώνυμος στο Κατάρ για επενδύσεις στην εκκλησιαστική περιουσία


Την πιθανότητα επενδύσεων σε ακίνητα της Εκκλησίας της Ελλάδας και ειδικά στον τομέα της ενέργειας συζητά στο Κατάρ ο Αρχιεπίσκοπος. Ο επικεφαλής της Ελλαδικής Εκκλησίας μαζί με στελέχη της Ιεράς Συνόδου βρίσκεται από χτες στην χώρα του Περσικού Κόλπου, προκειμένου να διερευνηθούν οι δυνατότητες αξιοποίησης της εκκλησιαστικής περιουσίας μέσω επενδύσεων.
Είχε προηγηθεί πρόσκληση του Εμίρη του Κατάρ Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Θάνι, με τον οποίο ο Ιερώνυμος αναμένεται να συζητήσει συνεργασίες ειδικά για επενδύσεις στον ενεργειακό κλάδο. Ο Αρχιεπίσκοπος μαζί με τον Ελασσώνος Βασίλειο (πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής) και τον Δαυλείας Γαβριήλ (αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου) θα έχει -ανεπίσημες- συναντήσεις τόσο με την ηγεσία της αραβικής χώρας όσο και με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...