Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ


Όλοι εμείς, οι Έλληνες πολίτες που από σήμερα, Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011, κατά εκατοντάδες χιλιάδες, ίσως εκατομμύρια, θα είμαστε στους δρόμους της χώρας γνωρίζουμε ότι ο λαός μας μπαίνει σε μια μεγάλης ιστορικής σημασίας μάχη για να αποτρέψει το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα που σχεδιάζει ...η κυβέρνηση των δοσίλογων και των συνεργατών τους σε βάρος των εισοδημάτων του λαού, του δημόσιου πλούτου και της πολιτικής ανεξαρτησίας της χώρας.



Απευθυνόμαστε σε σας, τους κυβερνητικούς βουλευτές κυρίως, αλλά και τους λοιπούς εκπροσώπους μας στα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου για να σας προειδοποιήσουμε ότι, αν δεν αντιδράσετε αμέσως στις άνομες ορέξεις των τοκογλύφων και των εκπροσώπων τους, τότε θα είστε οι άμεσοι υπεύθυνοι για το γεγονός ότι η χώρα θα μεταβληθεί σε ένα άθλιο προτεκτοράτο και θα διαμελιστεί χωρίς καμμιά ελπίδα μελλοντικής σωτηρίας.


Πίσω από το σκηνικό του εκβιασμού (πέμπτη δόση, χρεωκοπία) είναι φανερό ότι κρύβονται τα συμφέροντα των τοκογλύφων και η βέβαιη προοπτική οικονομικής και εθνικής καταστροφής στην οποία αυτά τα συμφέροντα οδηγούν αδίστακτα τον λαό και τη χώρα μας.


Όσο νομότυπες και αν φαίνονται οι διαδικασίες της υπερψήφισης του μεσοπρόθεσμου προγράμματος και των μέτρων για την εφαρμογή του, όσοι από εσάς αποτολμήσετε ένα τέτοιο κακούργημα κατά της ιστορίας και του μέλλοντος του Ελληνικού λαού θα έχετε διαπράξει ένα έγκλημα εσχάτης προδοσίας.


Τις επόμενες ημέρες θα κριθούν μαζί με τους βουλευτές, τόσο η ηγεσία όσο και ο κάθε ένστολος που υπηρετεί στα σώματα ασφαλείας ως προς το δημοκρατικό τους φρόνημα και ως προς την στάση τους απέναντι στα αδέλφια τους και στον Λαό που τους μισθοδοτεί. Είναι αυτονόητο ότι οι δυνάμεις των σωμάτων ασφαλείας καλούνται να προστατέψουν τη συνταγματική νομιμότητα και να συνταχτούν ολόψυχα στο πλευρό του Ελληνικού Λαού που θα διαδηλώνει για να υπερασπιστεί την χώρα. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα μεταβληθούν σε ξενοκίνητους πραιτωριανούς και σε συνεργάτες μιας κυβέρνησης προδοτών, δηλαδή σε συνυπεύθυνους ενός αποικιοκρατικού πραξικοπήματος.


Είμαστε αποφασισμένοι να ρίξουμε αυτή την κυβέρνηση και τα μνημόνιά της, όσα χημικά και αν χρησιμοποιήσετε, γιατί υπερασπιζόμαστε, σύμφωνα με το άρθρο 120 του Συντάγματος, την Δημοκρατίακαι την Εθνική Ανεξαρτησία και σας καλούμε να μην υπακούσετε σε εξωθεσμικά κέντρα εξουσίας, αλλά να συνταχθείτε δίπλα στην θέληση του Ελληνικού λαού. Εάν παρακούσετε τις εντολές του λαού, τότε όχι μόνο θα γίνετε οι Εφιάλτες του 21ου αιώνα αλλά θα μετατρέψετε και τις ζωές σας σε έναν συνεχή εφιάλτη. Ο Ελληνικός λαός δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτή την προδοσία και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να αποδώσει δικαιοσύνη και τιμωρία!


ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ
ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
27 Ιουνίου 2011


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...