Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ… CIA!


3cia.jpgΠολλά έργα "βλέπει" αυτή η CIA! Πρώτα "είδε" βίαιες ταραχές, αλλά δεν έγιναν γιατί δεν το επιθυμούν οι Έλληνες πολίτες που διαδηλώνουν εναντίον της Δανειακής Σύμβασης της ΔΟΥΛΕΙΑΣ και του μνημονίου της.

Κι αφού δεν τους έκατσαν οι βιαιότητες που μεθοδεύουν… ε… "βλέπουν" ήθελα να πω, τώρα "βλέπουν" και πραξικόπημα!!!!
Βέβαια το πραξικόπημα έλαβε χώρα στις 6/5/11 αλλά αυτό δεν το λαμβάνουν υπόψην.
Σύμφωνα με άρθο που αναρτήθηκε στον "Οιωνοσκόπο" της 30ης Μαϊου η CIA "βλέπει" "στρατιωτικό πραξικόπημα λόγω των σκληρών οικονομικών μέτρων" και αφού το "είδε" η CIA το σφύριξε στους Γερμανούς για να το πουν !!!! Έτσι το ξεφούρνησαν μέσω Bild.
"Σε σχετική έκθεσή της, η CIA αναφέρει ότι οι διαμαρτυρίες στους δρόμους της Αθήνας μπορεί να οδηγήσουν σε κλιμακούμενη βία και επανάσταση, με αποτέλεσμα η ελληνική κυβέρνηση να χάσει τον έλεγχο".
Δηλαδή τώρα η κυβέρνηση έχει τον έλεγχο… πάνω σε κάτι… τι να είναι; τι να είναι; …. Α! το βρήκα! Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων!

Αλλά αυτό που εντυπωσιάζει είναι η κάψα της CIA για αίμα και βία…

"’Μυστικές συνομιλίες για εξέγερση και βία μπορεί να αναπτυχθούν τους επόμενους μήνες’, γράφει, επικαλούμενη και δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη πως η ελληνική πρωτεύουσα μπορεί σύντομα να μοιάζει με… την Βηρυττό της δεκαετίας του ’70!"

Ολά τα έχει το σείριαλ! και πραξικόπημα και μυστικές συνομιλίες για "αυθόρμητη" βία και εξέγερση, (σαν τα "αυθόρμητα" του ’08) που θα προκαλέσουν το πραξικόπημα…
Είδες καλέ μας Μίκη; πάντα βρίσκουν κάποιον πρόθυμο να συμβιβασθεί και συνομιλήσει μαζί τους μυστικά, και ποτέ δεν είναι για το καλό της χώρας…

Ποιοι από τους "σωτήρες" μας άραγε συνομιλούν κρυφίως και υπογείως "για το καλό μας" όσο εμείς είμαστε στο Σύνταγμα;

Αν σας έρθουν μαζικά sms που να λένε "επαναστατήστε, κάντε, δείξτε" θα ξέρετε ποιος τα στέλνει….
Δεν θα σχολιάσω τον ΜΗ ΔΗΜΑΡΧΟ Καμίνη που αποτελεί επιτομή του σουρεαλισμού!

Ενώ ο κόσμος καίγεται αυτός από τη μία κάνει συμβούλιο για το χτίσιμο τζαμιού, από την άλλη "φοβάται" (για να μην πω ότι το προσδοκά ) ότι θα γίνει η Αθήνα Βηρυττός (πράγμα που προϋποθέτει εμφύλιο….) και ταυτοχρόνως κρατά σβηστά τα φώτα στην πλατεία Συντάγματος (τουλάχιστον τις μέρες που πήγα εγώ) προφανώς για να προωθήσει κάποιους που θέλουν να δρουν στο σκοτάδι…

Αυτά τα εργάκια παίζονται στις think tanks ή shit tanks τύπου IRI, NDI ή και άλλων, του… βαθεώς "Χόλλυγουντ", από τις οποίες "τρέφονται" ποικιλοτρόπως πολλοί πρόθυμοι αριστεροδεξιοί κομματοσυμορίτες και κύριος είδε ποίοι άλλοι "έγκριτοι" οσφυοκάμπτες.

Οπότε… τα ματάκια μας ανοιχτά και σε εγρήγορση.
Σοφία
(τα στοιχεία από τα άρθρα του ΟΙΩΝΟΣΚΠΟΥ)

ΠΗΓΗ: Olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...