Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Υπάρχει κάποιος με παντελόνια στην κυβέρνηση Παπανδρέου;


Μπορεί η Ελλάδα να είναι χρεοκοπημένη και να μην έχει ούτε ελάχιστη δυνατότητα να διαμορφώσει την οικονομική της πολιτική, όμως, υπάρχουν και κάποια όρια. Κάποιες κόκκινες γραμμές που χωρίζουν την αξιοπρέπεια από το “ξεβράκωμα”. Και το λέμε αυτό διότι στο συνέδριο του Economist που παρέλασαν πολλοί από την κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός, συνέβη χθες ένα απίστευτο ατόπημα, ανάλογο με τις δηλώσεις Ρεν και Γιούνκερ που μας ζητούσαν να υπογράψουμε εθνική συναίνεση αλλιώς θα μας καταστρέψουν.
Ο Γιούνκερ Σταρκ, μέλος του Εκτελεστικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας τόνισε με απίστευτη κυνικότητα: «Η υλοποίηση φιλόδοξων και εμπροσθοβαρών διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων είναι καίριας σημασίας, γίνεται με ευθύνη των κυβερνήσεων» και πρόσθεσε ότι «είναι αναπόσπαστο κομμάτι της πραγματικότητας, η μερική απώλεια εθνικής κυριαρχίας», αφήνοντας να εννοηθεί ότι σε περίπτωση που ένα κράτος δεν μπορεί να τιθασεύσει το χρέος της θα πρέπει να προβεί άμεσα σε πώληση κρατικής ακίνητης περιουσίας. Εννοεί μόνο αυτό ή και κάτι άλλο; Διότι χωρά πολύ συζήτηση τι σημαίνει εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας.
Μέχρι στιγμής κανείς από την κυβέρνηση δεν τόλμησε να απαντήσει στην ανεκδιήγητο κ. Σταρκ. Υπάρχει κάποιος με παντελόνια;
Και σαν να μην έφτανε αυτή η πρόκληση προς τους κυβερνώντες, ήρθε και ο κ. Καμμένος με σοβαρότατες καταγγελίες κατά του πρωθυπουργού, και σήκωσε τσουνάμι, το οποίο μέχρι στιγμής μένει αναπάντητο από τον πρωθυπουργό. Μόνο ο κύριος Ραγκουσης τόλμησε να ψελλίσει προς τη Νέα Δημοκρατία, ζητώντας να "μαζέψει" το βουλευτή της.
Αντί οποιουδήποτε σχολίου, στα όσα καταγγέλει ο κύριος Καμμένος, απολαύστε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...