Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΖ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΜΕ



Ειδικά ο Σόρος έχει πιάσει φωτιά ο απ' αυτός του... ο ΓΑΠ πήγε γυμναστήριο να χαλαρώσει γιατί αγχώθηκε να βλέπει τους "αγανακτισμένους" να έχουν πάει βόλτα στο πάρκο, να έχουν ξεσκιστεί στο φαί και στις μπύρες και γενικά μόνο μια μουσική έλειπε να κάνουμε και κανά παρτάκι.


Κάποιοι γραφικοί του ΚΚΕ είπαν να μοιράσουν και κανέναν φυλλάδιο, οι αναρχοπράκτορες πήραν τα ποδήλατά τους από την Εκάλη και σήμερα τους έδωσε ο Τζέφρυ ρεπό...και γενικά είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα...


ελληνική σημαία;;; γιατί δεν κρατάει κανείς παρά μόνο κανένας ξέμπαρκος εδώ κι εκεί;;; είμαστε πολίτες του κόσμου και διαδηλώνουμε γιατί μας παίρνουνε τα φράγκα από τη τσέπη ρε... χεστήκαμε για εθνικές κυριαρχίες και πατρίδες....η τσέπη μας άδειασε και είπαμε να κάνουμε μια βόλτα αφού το είδαμε και στις ειδήσεις των διαπλεκόμενων ήσυχα θα είναι...

ροζ "επανάσταση" χωρίς συνθήματα, χωρίς Ελλάδα, το απόλυτο τίποτα...

πηγαίνετε και εσείς μία βόλτα να φάτε το σουβλάκι σας , να πιείτε καμιά μπύρα, το παρακράτος είναι εκεί ανάμεσά σας αλλά σε αυτή την "επανάσταση" έχει ρεπό...

ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗΝ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ..ΜΠΟΡΕΙΣ!


2 σχόλια :

  1. ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΝ ΚΡΑΤΑΓΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΝΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΣΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΑ.ΕΣΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ?ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ?ΕΧΘΕΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρε αγαπητή φίλη!
    Η πλειοψηφία των δημοσιευμάτων που επιλέγουμε να αναρτήσουμε στόχο έχουν να μας κάνουν να σκεφτούμε περισσότερο παρά να επιβάλλουμε την άποψη μας.
    Εν προκειμένω μας απασχολεί πολύ να διακρίνουμε αυτή η ξαφνική αλλαγή στο πολιτικό προσκήνιο...
    Ξαφνικά επαναστατούν οι Έλληνες με αφορμή ένα πανό που κανείς δεν έχει δει, επομένως δεν ξέρουμε αν υπάρχει και εκτός αυτού, χθες το απόγευμα τα κανάλια διέκοπταν το πρόγραμμα τους παροτρύνοντας τους τηλεθεατές να συμμετάσχουν.
    Δεν σου φαίνεται ύποπτο αυτό; την στιγμή που τα ΜΜΕ συστηματικά αποκρύπτουν κάθε τέτοια πρωτοβουλία; η χθεσινή εκδήλωση θύμιζε και λίγο πανηγυράκι, είδαμε νέους ξαπλωμένους να παίρνουν τον υπνάκο τους,νέους με ταμπούρλα και τουμπελέκια να χωρέσουν ρυθμούς ζουλού κ.α.
    Κατά την γνώμη μας οι επαναστάσεις γίνονται με σοβαρότητα, υπευθυνότητα σοβαρά αιτήματα και συνθήματα, έτσι υπάρχουν πιθανότητες να κερδηθούν οι αγώνες!
    Αξιέπαινη η πρωτοβουλία των Ελλήνων που διαμέσου του facebook ξύπνησαν συνειδήσεις. Δεν αρκεί όμως να παρευρισκόμαστε σε μία εκδήλωση επειδή θιχτήκαμε αλλά με την δυναμική παρουσία μας να διεκδικούμε τα αιτήματα μας και στην προκειμένη περίπτωση ότι δικαιωματικά μας ανήκει. Την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...