Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Προτείνουμε χώρους για την μετεγκατάσταση των λαθρομεταναστών

Οι λαθρομετανάστες λέει δεν είναι ευχαριστημένοι από το νεοκλασικό κτίριο που μεταφέρθηκαν και θέλουν να βρεθεί άλλος χώρος πιο άνετος και λειτουργικός για να μετεγκατασταθούν.

Εμείς σεβόμενοι αυτή την επιθυμία τους προτείνουμε στους κυβερνώντες της χώρας και στους αλληλέγγυους των λαθρομεταναστών ορισμένους χώρους άνετους και λειτουργικούς όπου μπορούν οι λαθρομετανάστες με την άνεση τους να κάνουν την απεργία τους και να μπορούν άμα θέλουν να καλέσουν και άλλους λαθρομετανάστες να τους συμπαρασταθούν.
Οι προτεινόμενοι χώροι είναι οι εξής:


Ξενοδοχείο ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ 5 αστέρων .Νεοκλασικό ιστορικό κτίριο με όλες τις ανέσεις και απέναντι από την βουλή των Ελλήνων ώστε να μπορούν οι λαθρομετανάστες να απευθυνθούν για τα προβλήματα τους άμεσα στους βουλευτές μας.
..................................................................................................
Ξενοδοχείο HILTON 5 αστέρων. Άνετος και υπερσύγχρονος χώρος της γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων λίγα μέτρα από το κέντρο και από στάση μετρό.
.............................................................................................
Ξενοδοχείο ASTIR PALACE 5 αστέρων . Άνετος χώρος με θέα και άμεση πρόσβαση στην θάλασσα ,στην μαγευτική περιοχή της βουλιαγμένης.
...............................................................................................

Ξενοδοχείο Grand Resort Λαγονήσι 5 αστέρων . Άνετος χώρος δίπλα στο κύμα της θάλασσας μακριά από την πολύβουη Αθήνα και σε κοντινή απόσταση από το Σούνιο.
............................................................................................

Ξενοδοχείο ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ 5 αστέρων. Άνετος χώρος για τους λαθρομετανάστες που προτιμούν τα βόρεια προάστια τα πεύκα και τον καθαρό αέρα.

Ελπίζουμε να βοηθήσαμε στο δίλημμα της μετεγκατάστασης των λαθρομεταναστών και οι
χώροι που προτείναμε να είναι αρεστοί στους λαθρομετανάστες και στους αλληλέγγυους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...