Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Γενικευμένη επίθεση κατά της Ελλάδας "βλέπει" ο Π. Καμμένος

Για γενικευμένη επίθεση που δέχεται η Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα «με τις ευλογίες των Γερμανών και των διεθνών τοκογλύφων», έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος, κατά τη συζήτηση, στη Βουλή, του κρατικού προϋπολογισμού του 2011.

Παράλληλα, τόνισε ότι θα πρέπει η Βουλή και οι βουλευτές να αντιδράσουν σε αυτή την επίθεση που δέχεται η πατρίδα με στόχο την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας, διαφορετικά, όπως είπε, «η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων».
Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ακόμα ότι «από τις 4 Ιουνίου η χώρα βρίσκεται υπό κατοχή» με ένα Μνημόνιο που πέρασε, όπως είπε, «με αντισυνταγματικό τρόπο, καθώς παραχωρεί εθνική κυριαρχία και ψηφίστηκε με κάτω από 180 βουλευτές».
Τέλος, ο βουλευτής της ΝΔ ισχυρίστηκε ότι γίνεται προσπάθεια αυτονόμησης της Δυτικής Θράκης, με τις ευλογίες της ΕΕ και ότι θα δημιουργηθούν δήθεν εθνικά θέματα και σε άλλες περιοχές της χώρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...