Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Χρωστάμε 190 εκατομμύρια και στους Τούρκους.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
Λόγω της οικονομικής κρίσης γινόμαστε ρεζίλι στους τούρκους, που προσπαθούν αν δείξουν ότι μας βοηθούν οικονομικά. Απόδειξη είναι οι δηλώσεις του τούρκου υπουργού Ενέργειας Τανερ Γιλντίζ, που αναφέρθηκε ότι η Ελλάδα χρωστά χρήματα για το φυσικό αέριο που έχει αγοράσει μέσω Τουρκίας και οι γείτονες μας , δείχνουν κατανόηση στις καθυστερήσεις πληρωμών μας.!!

Ο Γιλντίζ τονίζει « Η Ελλάδα χρωστά 190 εκατομμύρια δολάρια στην τουρκική εταιρεία φυσικού αερίου BOTAŞ για αέριο που έχει αγοράσει. Στην είσπραξη αυτού του χρέους τους δείχνουμε κάποια κατανόηση και ελαστικότητα. . Εγω σκέφτομαι ότι τη χώρα που στο δημοτικό που την γνώρισαν ως «εχθρική» τώρα μπορώ να τη βοηθήσω με τον τρόπο αυτό. Η Τουρκία είναι πια σε αυτή τη θέση.».

Η τουρκική εφημερίδα γράφει χαρακτηριστικά « η Τουρκία δίνει χείρα βοηθείας στην Ελλάδα που έχει βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας»

Που καταντήσαμε

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...