Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Να ποιος μιλούσε για διαφθορά... Ο Παπανδρέου συκοφαντεί τους Έλληνες...

GAP:Η Ελλάδα είναι διεφθαρμένη από την κορυφή μέχρι την βάση.
Το Mega ακόμα ψάχνει ποιόν εννοούσε ο Γιούνκερ…

Οι Αδιάβροχοι αποκαλύπτουν τα αρνητικά Road Shows του ΓΑΠ που διέλυσαν την οικονομία και ξετίναξαν τα Spreads. Δείτε τα βίντεο:


11 Δεκεμβρίου 2009. CNBC. Ο Παπανδρέου συκοφαντεί τους Έλληνες στο εξωτερικό. Την κρίσιμη στιγμή που είχαμε βγει στη γύρα για δανεικά μιλούσε για “συστημική διαφθορά από την κορυφή μέχρι τον πάτο”. Όποιος αμφιβάλλει,
να τη διαβάσει
Και στο Euronews τι έλεγε ο Greek PM;;;

30 Iανουαρίου του 2010. Τότε που ήμασταν στη γύρα για δανεικά...

Αμ το CNN που το βάζεις Mr Papandreou?

Τα ίδια έλεγε και στο CNN στην Κριστιάν Αμανπούρ στις 15 Φεβρουαρίου 2010. Ήταν στην Μόσχα και μας έκραζε σε Αμερικανικό δίκτυο. Ρέκορντμαν!
Μα τι λέει εδώ το Reuters;

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΑΧΑLIA
Οφείλουμε να διορθώσουμε τον Σαμαρά. Η μοναδική εξεταστική επιτροπή, με νομικές προεκτάσεις, δεν πρέπει να ασχοληθεί με το ερώτημα "πώς φθάσαμε στο μνημόνιο" αλλά με το ερώτημα:
"πώς έφθασε αυτός ο άνθρωπος να γίνει πρωθυπουργός, να κάμει του κόσμου τα ...ατοπήματα και σχεδόν όλα τα ΜΜΕ να αναζητάνε αποκλειστικά τις ευθύνες του Σαμαρά επειδή δεν ψήφισε το μνημόνιο"

Loumben

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...